Sol vind & Vatten


Sol vind och vatten är det bästa som jag vet men det är på dig jag tänker på i hemlighet ...

Idag börjar Peace&Love, hela veckan ut. ka bli grymt kul och jag sitter och klurar på när jag ska in och hämta ut armbandet, johan spelar ju ikväll så jag måste ju in och så måste jag träffa Lovilisan, jag måste. Det var år och dagar sedan... min snyft kompis och orienterare. Som sagt en gång orienterare alltid orienterare. thats it!

Lisa kommer upp på torsdag och det ska bli underbart kul att träffa henne, dricka lite och dansa till musiken... yey! kan knappt bärga mig och vädret ska bli super, detta kommer bli fett!

Dags för dusch och sedan dra in? Yes! ses i vimlet.

Puss


Sometimes I'm gonna have to lose



Min kropp är som gele just nu, det är som att musten har tappats ur mig. Såhär kommer det vell vara varenda gång jag får sommarlov från studierna. Har stressat, pluggat, försökt hinna med saker helt enkelt och skrivit tentor och när jag kommer hem till Linkan igen så släpper allt, helt galet. men som sagt jag måste inte alltid vara stark jag måste få vara svag, vara mitt svagaste jag ibland. Så är det bara jag måste få förlora ibland annars klarar jag mig inte. Låt mig gråta, att gråta är skönt oavsett vad det gäller egentligen. I give my alll, to have just more night with you...

Peace and Love, dags för att sova och vila upp mig!