Take me down to the paradise city


Nu är min klänning färdigsydd och klar, tänka sig vad man kan sy av ett gammalt tyg. Detta tyg är ifrån mammas gamla solklänning som jag har tagit av och sytt något helt nytt. Det ni ;p jag är mäkta stolt över mitt värk, så imorrn åker den på i festminglet ;) Galet kul blir det, och varmt och skönt ska det bli...

Och varmt? Ja, det har det ju vart här idag. Jag och Ida var duktiga och åkte till skolan till 9.00 och satt och pluggade till klockan 11 och sedan gick vi och la oss vid ån i 2 timmar och gick hem som kräftor, iaf på bröstet. Fan vad solen tar nu och vi höll på att dö flera gånger för att det var så innihelvete varmt där borta. Så nu är Malin lite röd sådär men ändå brun. Dock måste jag ha sämsta pigmenten på benen alltså. Whata fock it!

Matteplugg vare ja? Mmm... har dock hunnit med sjukt mycket den här veckan. Matte och åter Matte, jag hatar matematik just nu det är ju en sak klar. Men men bara imorrn kvar sen jeklar är det bara lite små kompletteringar kvar och sedan betygssättning Yey! Men guv vad jag vill ha sommarlov just nu, sånt sommarlov man hade när man var liten. Kunde åka och bada med mamma och sedan när pappa också hade semester så åkte man iväg och semesterade och bara njöt och lekte och år god mat. Sola massor massor... fast jag hinner nog med det i sommar också!

Kom ju på att jag ska jobba på Peace & Love också, 1-2 dagar. I öltältet, så ska ni dit så kan ni ju höra av er eller kika förbi så bjuder jag på en storstark haha ;p sedna får jag ju festivalpass också. Så nu jeklar ska det röjas. Lovisa och karin lär vell också sladda runt när dom jobbat klart på Ica så kanske jag kan busa med dom? eller varför inte höra av sig till sigrid. Mja, det där löser sig nog. Kanske får trycka in mig hemma hos lovis eller nått. Yey! allt löser sig tillslut I knöw it!

Nu ska jag dricka sagt, ta en huvudvärkstablett och gå och dö typ. jag har lite ont på bröstet av solningen och känner mig allmänt segis. Chilla vänner! xxoxx / Malin


All night long



Nu är det nästan 2 år sedan jag tog studenten och härjade runt på alla dessa studentskivor, men den studentskiva som ligger mig närmast hjärtat var nog den i sthlm. På bar/resturang Umbra på söder flockades folk utklädda till det roliga "afrikatemat". Jag, Fredrika, Jennie och jossan bodde såklart hos Sofie och gjorde oss iordning till Afrikanskor, det är bara att titta på bilden ovanför så ser ni hur fina vi vart ;p Dock var ju Jennie Leopard ;p

Så mja, tiden går fort men nu på fredag smäller det igen, pernilla ska äntligen ta studenten och jag ska på studntskiva. Jag längtar ihjäl mig, ska bli så kul att gå på fest nånstans där allt är anordnat med middag, tal och sånger. Längta längta. Tema blir det finklädsel så nu åker klänningen på och vackert väder är utlovat. Gotta Löwe it alltså! Så imorrn blir det att kirra förtärning, planera present och ankomst till lokalen med Ida.

Idag har jag även sutit med matten i arton år, druckit kaffe och solat en svänga. Det är så skönt att komma till skolan och bara sitta och tjattra med dom andra, för vi har väldigt kul ihop där nere. Därför kommer jag sakna alla när vi slutar nu. Men men då har jag iaf klarat av ett halvår på komvuxet. Yes alltså!

Hoppas veckan glider på nu. Längtar tills på lördag för då åker jag upp till Sthlm till Johan. Han är nu sthlmare ;p Flyttat dit en liten sväng med resterande bandmedlemmar och ska börja repa inför den kommande turnen med Magnus Uggla. Så dom ska visst bo i en väldigt fräsch lägenhet somewhere inne i stan. Så jag ska dit och härja och pussas lite hade jag tänk mig. Det blir bra det, ska ju bli fint väder i helgen och så kanske man får se den där Sofie Sihver för en gång skull. Så mja det blir en riktigt nice helg skulle man kunna säga ;)




Sova kanske?

Det är så här jag känner mig just nu, sliten & trött ;p Jag borde sova kanske?



Come with me



Idag tillåter jag mig själv att lyssna på DJ cammy - celebrate the summer & Special D - Come with me, bara för att jag saknar Oslo och Linnea, Malin & Maria. Alla galna upptåg vi har haft och allt galen musik vi har haft på våra bilresor till sverige, i oslo och till hemsedal. Jag saknar det väldigt mycket, saknar mitt liv i Oslo. Saknar staden och människorna. Jag saknar också bydöy och mitt hem vid frognerparken. Men life goes on, minnen blott blire! Men det betyder fortfarande mycket. Idag för exakt ett år sedan så var mor och far och hälsade på mig i Oslo och gick ut och åt på resturang med Marias mor och far. Mysans värre! Men som sagt, den tiden jag hade där kommer aldrig tillbaka och det kommer aldrig kännas likdant men det lever kvar i mig, i min själ och mitt hjärta. Så idag är jag lite nere, nere i gamla minnen. Därför lyssnar jag på shet musik och rockar loss lite smått, det hjälper faktiskt lite det gör det!

Men idag blev det en skön dag i skolan, åkte ner tidigt för att slå mig ner i matteboken och träna in det sista jag har i skolan, matematiken. Usch spyr på det snart men vad ska man göra? kämpa kämpa kämpa, jag tillåter inte mig själv att slappa just nu, slappa och ha kul får jag ha på fredag. Helt klart då blir det pernillas studentskiva för hela slanten. Rööööj! ;p och på lördag kanske det blir sthlms besök och åka och hälsa på Johan som åker till stockholm för att börja repa med Magnus Uggla och hela gänget. Det blir isf mycket rogivande och mysigt! Nej men vad säger ni, lite kaffe någon? Sedan blir det matteboken igen. Så ett par sista ord, Jag saknar dig Linna, Maria & Malin innerligt. Hoppas vi ses allesammans snart. Här kommer lite gamla oslobilder ;)










Känslor ingen själ kan hejda

Söndag igen, veckorna rullar på som på ett rullband! Snart är det för skyvingen sommar alltså... Värt! Och då kommer sofia snart hem, för henne saknar jag nu. Men bara en månad kvar snart. Då ska vi busa massor, eller hur? Kolla på bikini till mig nu fia? om du hittar någon fin ena. Men men...

Igår så var jag och fredrika förbi hos angelica som hade lite fest, dock blev det en lugn kväll för oss båda och vi var nyktra. Jag gick runt och drack juice medans alla andra verkligen pimplade. Men det var skönt att bara gå runt och snacka och vara glad. Vi kollade även på eurovision, PINSAMT värre sverige. 18:e plats?fyskäms. Ja? shetsamma, det är ju inte allt. Björn gustavsson var ju iaf lite kulans, dock även lite pinsam eftersom det bara ör vi i sverige som förstod att han skojade i direktsändning? haha!

Göm mina händer, dölj mina spår
Håll om mig älskling, håll om mig hårt

Idag blir det att måla lite altan tänkte jag, vädret är ju på topp så man får vell passa på att vara ute i det glada vädret, eller hur? Sedan ska jag plugga matte, sista kvar i skolan nu innan betygen sätts och jag ska ha tidiga betyg så vi får vell se. Allt har gått bra hittils och får se hur det går med samhällen, det får skita sig om det vill jag orkar inte bry mig riktigt om det tyverr. Hoppas iaf att religionsarbetet sätts mvg på, för det har jag förfasiken förtjänt rakt ut i fingertopparna... de ni! Men som sagt gott folk. Trevlig söndag & allt ;)

Sometimes I feel like I'm drifting too far
I think I'm loosing sight of the shore
But my sweet boy he will catch my fall
and then I'm not so lost any more
You're my candy kane
My sugar love Oooh my!


Back On Track

Ja det var ju ett tag sedan man skrev här nu, jag är för slapp och har inte haft några vettiga bloggdagar. Rättare sagt kanske man kan säga att jag har haft det sjukt stressigt i skolan... Men nu är det snart klart, bara matten kvar som ska kämpas igenom. Yes alltså!



Trött är jag idag också, var och grillade med stina, fredrika och anna-lotta igår och sedan drog jag och freddan till platens och rockade lite. Blev en sen hemkomst och så sov jag länge idag. Men som sagt jag är lika glad ändå.
Igår var Johan på tv igen, och då fick man reda på att han kommit med i Magnus ugglas band som ska ut på turne hela sommaren. Herregisses vad kulans, det blir mycket resande och spelande för hans del i sommar och jag är sjukt stolt över honom! ;p Men som sagt ikväll blir det nog hemmakväll eller lite partajs med brudarna. Nu ska jag ut i solen och glassa lite. Ha en trevlans lördag allihoppa ;)






Shot me slowly

Jag måste vara sämst, jag flyttade bloggen till den nya plattformen och nu är allt kaos? när man trycker på min presentation så kan man inte trycka upp bloggen där, man ser inte mina vänners bloggar eller nåe. Fuck it... nu är jag sur!


Pineforest Crunch

Ja det finns mycket bra artister och band att lyssna på, både nya som gamla. Men min favorit just nu är ändå The Wallflowers - One Headlight och ja! Jakob Dylan är inte lite snygg, det kan jag inte förneka ;p

43214-110

Sedan har vi Kasey Chambers - Runaway Train & Not Pretty Enough, sjukt härlig röst och har skönt gung i musiken. Så lyssna lyssna!



Sedan har vi bandet Pineforest Crunch, och vet ni vad? Dom har tagit deras bandnamn från Ben & Jerrys glassen, lite små coolt. Och så är dom svenska också. Jag gillar låten Cup noodle song... listen wha!

43214-111

tack för mig och nattinatti


One headlight

43214-10843214-107


Äppel peppel piron paron? jamenvisst! Våra äppelträd blommar så sjukt fint just nu, verkligen ett vackert vårtecken så här i Maj. Så vad ska man säga? jag var bara tvungen att ta lite kort på träden, träden som jag lekte så sjukt mycket i när jag var liten. Jag satt uppe i toppen och gungade och då såg man över tak och träd ända bort till "himnaliv" ett dagis, som det väsnas mycket ifrån så jag föredrar att säga "himlaliv" istället ;p fast en gång så ramlade jag faktiskt ner från det där trädet och slog i hakan men som tur var klarade jag mig fint, men dock efter en vecka så lekte jag klätterapa igen i en sådan där lekställning som finns vid lekplatser. Där ramlade jag ner och slog hakan i ett järnrör så det var bara att ta med sig nallen och mamma upp till akuten för att tejpa och sy fast min haka som nästan höll på att falla av lite smått. Men för all världen... har jag någongång varit hajp på att klättra och försökt att inte slå mig eller  försökt att inte ramla i trappor. Eller... är jag allmänt klantig? Jag tror det ;p Nog om det kanske, det där var bara lite fin historik ;) Jag kan dra historien om när jag ramlade från en parkbänk och slog bakhuvudet i en gatusten en annan gång ;p

And when, when the night falls on you baby
You're feeling all alone
You won't be on your own
I'll stand by you

Idag har jag iallafall haft en toppen dag med glada vänner och mycket leenden. Träffade först Sanna som är nyhemkommen från Australien och jag gick med henne en svänga på stan för att göra lite ärenden. Hon hade fått blommor från sin pojkvänn, en hel hög röda rosor. Ja vad säger man? Gud vad fint, hon satt och grät av lycka när jag kom hem till henne. Romantiskt Romantiskt ingenting annat... Men men sedan så mötte jag upp Fredrika, Stibo, Lisa och Linus för en lite lunchpaus på stan och det var mycket trevlans. Det blev mycket skvaller och snack hit och dit om vad folk hade gjort på valborg och skitsnack om vår fina OL-klubb... tragiskt nog! Sedan drog vi till firstaid och kollade kläder och virrade runt och Lis bjöd in oss tjejor på tjejkväll på fredag, kan bli nice. Sedan blev det fikapaus men jag var tvungen att dra till skolan som började 15.30. När jag väl kom in så visade sig att det inte var någon lektion idag så det var bara att traska upp till dom glada vännerna igen för att sedan cykla hemmåt i vårsolen och mysa med mor och far. Jag gillar verkligen mor och far ibland, mamma som lagar så god mat och kramar mig väldigt mycket nu för tiden och pappa som drar roliga skämt och frågar så mycket frågor om allting. Kul och mys... Nejs men om man skulle ta och ringa till den där dalmasen och berätta för honom hur mycket jag gillar honom ;)

43214-109
Gräsmatten är klippt och det är vår. Le och var glad för tusan


Take me back

Yepp! Nu är jag hemma från dalalandet igen. Det har vart en toppen vecka och mycket roliga saker har hänt. Dock så fuckade mitt tåg regält när jag skulle upp så jag kom 3 timmar efter beräknad tid till Borlänge, men som sagt jag kom fram iaf. På valborg så blev det mest softpotatis hemma hos johan eftersom han jobbade på dagen för att sedan dra in till Borlänge för soundcheck inför relasepartyt. Där träffade jag Karin, och hur sjukt kändes det inte att träffa Karin där? Henne ska man ju träffa på orienteringstävlingar, inte på en nattklubb haha! sedan åkte vi hem igen för att fira mamma nordin för att dra in till festen igen. Träffade Lovisa och alla dom andra i bandet och dom andra banden för den delen. The lance, jekligt roliga grabbar det där alltså. Tillsist så spelade iaf What about a band? Johan var duktig och alla gjorde riktigt bra ifrån sig. Såldes lite skivor och sånt också, kulans och nu har jag en egen också, yey! det blev en sen kväll när jag och johan stupade in i huset och kunde sova. Men kul vare!

43214-10243214-104

Veckan har flugit iväg. Jag och johan var vart hos frida och jonas och kollat på film. Vart i studion och hängt medans jonas och johan har mixat sin musik. Spelat piano och vi har vart ute och spelat kubb. Måste säga att johans syskon livar upp en sjäv en aning. Nu när inte syster bor hemma så är det tomt och tyst så när jag är hos Johan så väsnas det alltid och jag gillar det ;) Igår var det iaf jobbigt och säga hejdå, jag hatar "hejdå" men vad bra att johan kommer hit om mindre än två veckor. Tjoho på den och tack för mig ;p

43214-105
Johan ligger i vår
solen & myser ;)