Love makes the world go round

43214-35

Idag är det Vår Igen, solen lyser och jag vart precis klar med sista arbetet för veckan, weheys! Så nu har jag inget mer, nu kan jag glassa hela dagen. Idag är det en sådan där bra då jag vaknade upp pigg och glad för solen sken ute. Så jag drog en promenix och sedan satte jag mig vid datorn och filade ihop dom sista raderna. Skrev om kvinnlig könsstympning, och jag kan säga er... Det är inte trevligt att skriva och läsa om det. Stackars kvinnor! fy!
det är också en perfekt dag att sätta på "GES - stanna världen en stund" Jag blir så uppåt av den låten, blir så laddad. Resten av dagen blir det att ta lungt, det har jag förtjänat. Denna vecka har det vart mycket som skulle göras i skolan, jag är glad att jag klarade av allting.

En dag som denna blir det att sätta på ashlee simpson, tro det eller ej men hennes låtar på första skivan är sjukt bra. Texterna bara glider igenom en själv. Jag sjunker in i hennes låtar för dom är så grymt coola, hon uttrycker saker som jag känner igen mig i. Värt!

Look out your window
My sunshine's all around




Kiss me like you mean it

43214-192Time catches everyone
And the world goes round the sun
And the memory lives on in my heart

Studenttider börjar närma sig för vissa, men för mig känns det som att jag tog studenten nyss. Känns nästan som igår, hela våren 06 var en stor glada gubbe. Saknar allt ibland... saknar skolan och vännerna. Det är nu man inser att alla verkligen är "vuxna". Folk börjar plugga, flyttar ifrån stan för jobb eller är ute och reser. Linköping är tomt! Studenten var mitt livs roligaste dag, jag var så lycklig. Jag hade klarat mig, men så sitter jag ändå här och pluggar upp mina betyg och inte förrens nu så har jag insett att jag tog gymnasiet med en klackspark, borde jag kanske inte gjort... inte fullt ut iaf!

Tankarna flyger runt i huvudet ofta, jag undrar igentligen vad som kommer hända med mig, vart är jag om ett år. Exakt ett år? skrämmande. Finns ingen trygg grund att luta sig emot, inte som när man gick i skolan. Jag kommer ihåg hur hela mitt liv spelades upp framför ögonen sista veckan. Hela minnet gick igenom barnsbens åren och dagis, låg&mellanstadiet och högstadiet. Hur jag tappade en vänn på vägen och hur mycket allt har betytt och vilken bra uppväxt jag har haft. Men jag kan även sitta och tänka på sånt här i dessa tider också, det räcker bara att kolla på gamla kort, höra en låt och jag kan exakt komma ihåg just den "stunden"... Fina minnen och nu blev jag dyster. Ackack!

" Jag kan ligga jätte stilla, det lärde jag mig på dagis. Kolla! "

Men jag är glad, väldigt glad för jag mår bra. Finns inget som är jobbigt längre... förutom skolarbete som kan vara jobbigt, men som sagt sånt kommer jag få motstå hela livet att "arbeta" såattsäga. Jag ser tillbaka på saker positivt, att jag klarat mig igenom skolåren, jag har vart i Oslo helt själv och utstått en "skilsmässa" ( nästan ) från min aupairföräldrar. Jag har fått världens finaste vänner under oslomånaderna och jag har tagit tag i plugg. jag är stolt och jag måste nog bara se allt positivt... jag har lätt att gå ner mig att jag inte är bra på saker och ting. Sluta med det Malin!

Så ja, idag så har jag verkligen rå pluggat. För jag hinner inte med det i helgen. Så jag satt med mina engelskaglosor och åkte sedan ner till skolan för att skriva ett test och det gick som på räls. Och så efter det fick jag tillbaka min skriftliga uppsats om "att vara invandrare i ett främmande land" som vi skrev för nån månad sedan. Jag trodde det skulle gå piss för jag satt mest och joddla och skrev ner mina femhundratjugofyra argument, dock gav det positivt svar.. ett VG+ Vad ska jag säga? jag är mållös faktiskt, aldrig att jag trodde att jag skulle vara bra på engelska... jag är nog bättre än vad jag tror. Nu blir det kaffe och bulle och slut funderat för idag, jag joddlar så mycket underliga saker här, vart får jag allt från?

Sometimes a song can touch a nerve
That takes me back to you


Ge mig en kyss innan du går

43214-185
I get no kick from champagne
More alcohol doesn't thrill me at all
So tell me why should it be true
That I get a kick out of you
Tisdag avklarad yey! Jag är trött idag, sov för länge imorrse och så upp och skriva samhällsmojset om partier och sedan dra ner en sväng till skolan. På köpet av det hela så spöregnade det ute, kunde inte bli värre... Men nu är samhällen klar iaf, ett mindre problem denna vecka. Tack för den!
Imorrn blir det att plugga engelskaglosor och torsdag lite religion. Jag gör vad som helst för att få veckan att gå snabbare. Dock är det ju onsdag imorrn och då kommer det massa korsord ner i brevlådan och jag gillar korsord ( börjar bli ett beroende ) Men somsagt, kan det inte bli helg snart?
Iallafall så hittade jag massa härliga kort från när mor och far var och hälsade på mig i Oslo. Den helgen vart sjukt härlig, solen sken verkligen över Oslo den dagen. Hittade även bilderna jag tog inne på huset och tomten. Jag saknar min pool...

43214-18643214-18743214-188
43214-18943214-19043214-191


Håll mig och lova mig, stanna världen en stund







 

I will jump at the moon

43214-182

say the word now boy
i'll jump that moon hey

Tiden bara rinner iväg, komvuxtiden lunkar på. Den är ju snart slut! Jag är nästan lite rädd, blir stressad över att jag vet att jag måste göra mitt allra bästa fast jag vet att jag ska tänka på det så mycket utan bara köra på som jag gjort fast med en annan växel. Jag är mer studiemotiverad nu, jag känner det och jag gillar att åka till skolan. Nu är iallafall samhällsuppgiften klar och renskriven. Finns det någon som är sämre på att skriva än jag? Jag gör nog tusen stavfel jämt. Meningsbyggnadsfel hit och dit, jag måste lära mig checka en extra gång. Men jag gör mitt bästa och det är det som livar upp mig. Men jag är ändå rädd för att få betygen i handen i sommar, och snart har vi matteprov... Jag dör, jag kommer freaka ut totalt. Jag är inte bra på matte och jag försöker verkligen förstå men ibland är min hjärna för ihopklistrad att jag sitter där som ett stort fett frågetecken och det tar en timme för mig att förstå en funktion. Men vad ska man göra? jo tränatränaträna, eller hyra in en proffslärare? Mja värd idé men jag skippar den för jag klarar matten, jag gör det måste nog bara tänka lite mer uppåt. Tänka fina tankar " jag är bra på matte, jag är inte rädd " Åh ja, där fick vi in lite sällskapsresan i det hela. Det gillas skarpt! appråpå det har jag suttit och kollat på massa klipp från nile city & percy tårar nyss. Tillåt mig små le, jag bara älskar allting.
Sitter och lyssnar på David Grey, skön kvällsmusik och ja, jag gillar faktiskt david. han har hängt med några år nu. det började med "sail away" & "Babylon"  dom är vackra jag kan inte påstå annat...


Men jag går inte isär när jag går med dig

43214-179Söndag igen, ack! Veckan går så snabbt så när det väl blir helg ja då är det söndag så fort. Men denna dag blir det att slappa, är för trött för att göra nånting vettigt. Hanna och jag va i Nyköping tur och retur på mindre än 24 timmar. Lyckades bra det gjorde vi, nästan. Fira gunnar skulle vi göra, Men folk försvann och där stod jag och jag förstår inte varför vissa är så otrevliga? Finns inget värre än bitchiga typer som tror dom är nånting. gash it! Fick ringa nödsamtal och försöka leta reda på kompisarna. Allt slutade dock lycklig, jag fann hanna där inne och aldrig har jag haft så ont i mina fötter som jag hade inatt, helt sinnessjukt. Men kvällen slutade bra, jag satt i 1 timme och lurade nån grabb att jag var norsk och han gick på det fast jag pratade svenska med alla andra mittimellan. Vissa snubbar alltså!

Hemkommen nu. Ångrar inte att jag åkte men allt var väldigt oorganiserat, så det var inte riktigt valuta för pengarna. Som att kasta pengarna i sjön men jaja, man lär sig av sånt där. Nästa helg blir nog desto roligare det tror jag helt klart. Ja appråpå ingenting, Imorrn blir jag rik =) känns fint och då ska jag spara typ allting. Mamma får klippa håret på mig ist för att jag går till frisören sånt har jag inte råd med nej ;p Sedan får jag köpa någon slags hårfärg och hälla i håret så det inte ser orange ut. Så mja pengarna ska jag ta hand om varsamt, får endast gå till saker både mitt hjärta och min hjärna vill. Det måste väga lika annars så... Ja tingen är ju den att jag är sämst på att ta hand om mina pengar, det är det jag försökte få fram. Så jag får köra på den billiga varianten nu när jag lever på studiebidrag, ni vet... Ja! nog om det ;p "Hej jag är yr"

Annars mår Malin fint, dock trött efter helgens bravader men det är går fint. Livet är ju som sagt inte en dans på rosor ( jo för humlor ;p) Men jag klarar mig fint. Det som tar mot just nu är skolan och ingeting annat, skola är inte kul men jag försöker göra det bästa av situationen. det gör jag alltid, det är ju trotsallt jag som bestämt mig för att gå i skolan så det är ju ingen som tvingat mig. Dock kan jag bli för slapp ibland tills jag inser att jag måste ta tag i saker och ting... Det slutar alltid med att allt jag gör blir riktigt bra, jag jobbar nog bättre när jag är stressad?
Men allt är top notch här, riktigt topp!

Ge mig en kyss innan du går att bygga en dröm på




Morgonstund har guld i mun

Staden vid Stångån
43214-16943214-16843214-16743214-166

43214-17043214-17143214-17243214-173
43214-17443214-175

Som sagt, Jag & Hanna var ute och gick igår morrse vid nio runt ån och tog då med oss kameran. vad vi höll på med kan ni se ovan, Vi hade riktigt kul. Och det blev en regäl sväng vi gick fast det var gråmulet och men dock väldigt varmt väder. Mys och kul kan man sammanfatta allting. Igår kväll hade även jag och Hanna "spakväll" med bastu och härfärgning av H:s hår och lite nagellackmojs. Mera bastukvällar åt folket, säger då det.

Idag har det blivit lite skolarbete och chill, beställt tågtickets till i helgen och ringt till karin som fick en chock över att "Malin" ringde till henne. Sjukt trevligt måste jag medge att dra en snack med karinunderbarin. Jag har nog aldrig snackat med henne i telefon innan så det var vell på tiden nu ;p

Ska återgå till samhällskunskapen nu, gash vad tråkigt. Jag är inte politiskt lagd så jag tycker inte det är kul att skriva om partierna i riksdagen fast det kan vara nyttigt och se vad varje parti fifflar med. Måste skriva lite på religionen också, varför får vi helatiden massa arbeten? Det är ju för guds skull Religion A jag läser då ska man vell bara kunna rabbla alla religioner utantill, som i gymnasiet. Jaja, saker måste göras och det ska det också. Jag har inte mycket för mig ändå. Så varför inte leka plugghäst när jag har chansen? ;p

Strike a Pose > Fint, jätte fint :)
43214-177


He is electric, can I be electric too?

43214-163
Roll my soul it makes me standing, I´ll never sing without the soul If you roll my soul...

Dagen är avklarad. Sjukt bra dag med mycket deg, sov ganska så länge. Nästan för länge för att vara mig. Jag sov till och med så länge att jag fick ont i ryggen... Hur konstigt låter inte det? Men väl uppe tog jag tag i samhällskunskapen och religionen. Alla dessa arbeten, jag blir ju senil. Nu ska vi jobba med partier i samhällen och något annat "tjohey" i religionen. Men som sagt det måste göras och när man väl har börjat med något blir det kul, förutom matematiken då. proffshjälp behövs men den är påväg tror jag. Men jag har valt att gå i skolan och då ska jag vara flitig och duktig och det är jag, det kan jag säga. Jag är en duktig "hårdstuderande" skolelev ;p
Dagen bjöd iaf på fint väder imorrse, då jag var ute och promenerade en runda för att frächa upp tankarna. Dock blev det regn sedan och det passade ju bra. Pappa kom hem tidigt från jobbet och det blev att sätta på det dagliga kaffet och försöka vara så tyst som möjligt för han hade ont i huvudet. Han "låste" iaf in sig på rummet och häckade medans jag filade på andra saker. Drog dock en powernapp som varade i 1 och 15 minuter. Det var menat att jag bara skulle vila ögonen lite och pappa skulle väcka mig om 15 mintur men det glömde han bort och jag sov som en stock. Lagom att vakna upp och klia sig i ögonen vart det  att stor hetsa till träningen uppe på Lok-gården. Det visade sig att det skulle vara test-rundan och palla den hörrni. Jag och Lisa drog elljuspåret ist och fast Lis hade lite ont i ryggen var det hon som orkade mest. Men det var skönt att komma upp till klubben och vara lite social, alltid lika trevligt och mycket pluggsnack vart det med dom äldre som jämt frågar "jaha och vad gör du nu då? börja plugga? vart? när? inte linköping, varför inte då? blablabla många frågor, få svar kan jag säga er. Måste kanske börja undersöka det där. kan ju börja med falun högskola vettja, vore ju ändå vettigt att kolla upp lite alternativ såattsäga, man vet aldrig vad som finns bakom hörnen för en man har kikat och tittat. Men det rer sig alltid, det vet jag.
Jag undrar hur det går för Sofia, min kära kusin som nu befinner sig i Australien för att plugga ett halvår. Har hon fått tag på lägenhet ännu? Fia? Hope so, hoppas även du har det kanon där borta och att du inte svettas ihjäl. Det gör vi här nästan, det är ju förtusan vår ute. Tänkte på det där idag... om 50 år eller nått kommer vell sommarloven börja i maj, för det blir ju bara varmare och varmare och sedan regnigt juni, juli eller nått. Vad vet jag? Nu funderar jag så konstigt igen. Får nog tejpa fingrarna snart och munnen, så jag inte skriver eller säger så störda saker. Lite lim i hjärnan också så den inte går på högvarv?
Sunes sommar & Sunes jul är förresten sjukt underskattat, jag dör varenda gång jag ser klipp på youtube. appråpå igenting. Sleep well gott folk

He is electric, can I be electric too?
Can I be electric too?
Can I be electric too?


You´re so hypnotic on my heart

43214-160
These reeling emotions they just keep me alive, they keep me in tune
Måndag >
Idag har det verkligen vart vår, närmare 11 grader på våran termometer vid trappen. Är det inte lite sjukt, i februari liksom? Så jag har vart ute och gått och jag kunde ha jeans som inte riktigt gick ner till anklarna, yey! Fåglarna har kvittrat och man kunde sitta och dricka kaffe på trappen. Har vart ledig idag, och när jag precis tänkte "guv vad skönt att vara ledig" kom min härjjandes syster hem hit och började röjja. Det var bara att vara snäll och glad och följa med henne ner till stan. Fast... Det gjorde inget, det är faktiskt mycket mys att umgås med syster eftersom jag inte träffar henne så mycket nu för tiden. Så vi vandrade på stan och jag fick en jacka, äre den? jodå jag har vart snäll iår ( fast det bara gått 2 månader ) Det här lovar gott inför framtiden. En jacka från HM iaf, vårjacka mycket fin. Så den ska jag glassa med snart serrni.
Sedan har jag mest räknat matte och druckit kaffe för att vara på alerten. Har börjat dricka för mycket kaffe tror jag, kan det vara bra? vete katten alltså. resten av dagen har det blivit promenad med mig själv och min musik och bullbakning. Nu har vi hela frysen full av bullar så ni kan komma på fika, bjud in er själva. Jag bjuder så gärna ;p

Snart är februari slut, tiden går väldigt fort ändå. Veckorna rullar på och skolan går fint. Känns som att ibland går tiden för fort fast det igentligen inte gör det. Men det känns stressande, hinner inte njuta av stunderna utan bara kör på liksom. Solen har ju börjat titta fram ändå, och det är som sagt vår. Men vore det inte lite skönt med snö ändå? ja menar, det är ju sportlovstider och barnen har ingen snö. Och ja! jag har kvar barnasinnet, jag skulle lätt ta på mig overallen och dra ut i pulkabacken men utan snö blir det inget. Lite synd, man måste dra sig norrut. jag vill resa iväg, and I will. pengar först ja, pju en vecka kvar tills pengarna rinner in på kontot då kan Malin roa sig lite. Men vart ska hon åka och skratta nånstans? får ta en funderare på det där.

Am I too obvious to preach it, You're so hypnotic on my heart



Rör vid min själ

43214-155Idag har det vart en riktig söndagsslappdag. jag har då inte rört mig, utan mest gått runt och myst. Ganska skönt ändå, drillat med cd-skivor, löst korsord ( åhja, korsord jag vet men det är ganska najs ) Ätit god mat och tittat på dirt dancing 2. Jag vill också kunna dansa sjukt bra. Tänk vad man kunde impa om man nångång skulle hamna på fetaste discot ;p Har även hunnit med lite matteräkning, jag menar ska jag bli bra på matte måste jag nypa mig själv i rumpan och se till att jag räknar lite varje dag. Nog om det!


igår så var jag över hos hanna och tittade på melodifestivalen, det var menat att vi skulle kolla. Dock satt vi mest och skämdes över att vara svenskar. Vad var det där för bidrag? herregisses vart är vi på väg någonstans? iaf inte på semester... Vem gör en låt om kebab eller ar fejk snö å scenen som denna tjej nästan kräktes av läste jag idag. carolo gick inte vidare till final moha på den! rätt åt henne. sanna nielsen hade ändå en rätt vacker låt, så mja var det nån som förtjände en plats till finalen så var det hon. Jag och hanna satt mest och vänta in komikern björn gustavsson och lekte med katterna där borta. Sedan var det dags för mig att vandra hemmåt i mörkret. Mörker och mörker och ensam var jag inte "typ"! Dock vart det inte en liten vandring hem utan denna nattliga promenad varade dubbelt så länge som den skulle ha gjort. jaja nu yrar jag. Shetsamma jag ger melodifestivalen ett stort minus iaf.

Min cykel ja? har ni sett en orange cykel ( merida ) med en fasttejpad cykellykta på så är den min, då kan ni ju hojta till gott folk. Nu vete katten hur jag ska komma till skolan, orka bussen såattsäga. Får vell börja gå men det blir för långt. Kanske borde jag ta körkort? ett alternativ är vell att börja övningköra. Jag är seg, varför jag gör inte det? gash it! Snart får jag skärpa mig med det där. Så börjar jag bli pank också, känns i plånkan denna månad. Böcker har betalts och det är ju inte lite dyrt. och så lite mobilbetalning och återbetalning till papps. Men jag klarar mig, snart får jag pengar yeah för den. Nästa helg ska nog jag och hanna till nypan och fira en gammal vän som har fyllt 20 år, så han ska ha nån liten fest på ett ställe. Kan ju bli riktigt kul tror jag men men. I veckan blir det nog att åka över till Motala och min kära kusin + kusinbarnet augusta. kan bli riktigt trevligt, Blir en lugn vecka och det är ju inte alla som har. Hurray för den!
Nu vill jag bara blicka frammåt tills våren riktigt slår ut och sommaren kommer till sverige. Gå på festival och skratta. Har sökt jobb på peace and love festivalen som förarbetare för då får man gratis festivalpass och jag nekar ju inte till det. Annars får jag köpa mig ett, lätt med fett att jag ska dit. Så kan jag hälsa på karin och lovisa, iof finns det dock fler att hälsa på men det är en annan refräng såattsäga. En annan sak jag kom på är att när jag var liten så var vi ofta hos kusinerna i borensberg och min största kusin karin, som dock är lite äldre en mig spelade ofta en låt med bandet brainpool.. och jag kom ihåg att jag älskade den och en dag fick jag låna den där skivan och hade den ett tag. brände den sedan och lyssnade sönder alla låtar. Idag när jag röjde i garderoben fann jag den och guv vad jag älskar det bandet. Jag vill gå på en konsert med dom. Jag hade vart så lycklig ;=)

Nejs nu blire andra bullar. take care

Rör vid min själ mitt kalla hjärta ropar



Kiss the demons goodbye and take me in your arms

43214-152
Today is a perfect day >
Lördag!
Gick upp ganska tidigt i dag, det var inte så sent igår. Inte senare än vad det brukar bli. Igår var jag och hanna, gustaf och marcus och drog en öl nere på stan. Dock spelades det inte så bra musika så mja, Men trevlans var det. Måste bara säga att inne på toaletterna där har dom musik. Och där inne.. Där var det ganska bra låtar. Hörde nån gammal goding " The Pretenders - I'll Stand By You ". Så man ska ju inte klaga. Sedan var det dags att dra bussen hem och jag träffade Fia. Vi gjorde sällskap från bussen, båda är lite skraja eftersom det har vart våldtäkt vid den busshållplatsen vi går av på för nån månad sedan. Hem kom jag tryggt iaf.
 
Idag vet jag inte vad som ska göras. Måste medge att jag är lite rastlös, Ingen hemma i Linkan ju. Borde gå ut och gå eller nånting. Borde cykla till ekholmen, Men min cykel vart stulen igår... himla cykeltattare alltså. Blir så sur, att inte vissa människor förstår " mitt är mitt och ditt är ditt " gash it!

Vågar man kolla på melodifestivalen ikväll? Carola ska ju vara med, och hon är bara för mycket. Orkar inte ens kolla på henne när hon ska gå upp på dom höga tonerna. Hon sjunger vackert men "hon" är för mycket. Fångad av en stormvind, hey mickey, främling går fortfarande hem som karoke dock. Inget mer... Nu gidder jag inte skriva mer, är för rastlös och har inget vettigt att skriva ändå ;p. Tjings

Kiss the demons goodbye and take me In your arms, hold me tight. Shake me to this gentle beat, Keep me safe with your hands and feel the heat, it makes me wanna dance.
I'm fine, like a charm, Resting here on your arm and you're taking my breath away.

You are my Valentine in the back of my mind

Kära vänner! Go och Glá alla Hjärtans dag

43214-14243214-14343214-14443214-145
43214-14643214-14843214-149

Alla hjärtans dag, eller alla brustna hjärtans dag. Man kan ju dividera hit och dit såattsäga. Jag mår toppen, solen skiner ju och då måste man vara glad. jag har även använt mitt huvud för mycket i skolan då jag djup dök på svåra matten tal som jag inte riktigt behärskade, Men vad gör vell det. Har även lunchat med min vän gurra och så fick man gratis rosor, så då kan man ju säga att jag fick som av en beundrare, TYP ;p Nu är jag hemma och busar, eller nae sitter här och pluggar. Imorrn har jag seminarium på rättskunskapen, tråk men intressant. Ikväll blir det att dra en öl med Hanna och prata gamla minnen och Ja, fira alla hjärtans dag med min kära vän + hata alla par, i smyg ;p Fast jag inte menar det så säger jag det. hej hopp! vart blev det av speeddating AB förresten grabben? trodde verkligen du tagit tag i det här? ;p

And you, you are my Valentine in the back of my mind

I´m on your side

Vårkänslor Idag
43214-14443214-140

Det har vart hur fint väder som helst idag så jag kunde till och med gå i skinnjacka. Solen har lyst över Linköping! Det behövdes för humöret och kroppen. Man går ju runt och halvsover när det är mulet, som igår te.x. Men idag tittade solstrålen äntligen fram. Humöret blir automatiskt på topp när jag skulle till skolan. Engelskan, Jag älskar våra lektioner. Alla är så öppna och har kul, och att läraren är suverän är ju ett plus. Idag hade vi lite "skådespel" och alla fick varsin lapp och man skulle vara en person ur en text vi har läst. Men tingen med det hela är att jag hade läst fel text så jag fattade nada ;p Så jag fick improvisera det mest men det gick som en dans. Jag fick folk att skratta iaf... Och det är ju bra, att man kan glädja andra. Efter lektionen kom en kille fram till mig och sa " Engelskan är så rolig, det är så bra stämning... och så hade det inte vart om du inte gick i den. Du är så öppen och skrattar. Det gillar jag " Då vart jag glad och generad. Tänka sig vad ett leende och ett skratt kan göra. Tack för den buddy. Men saken är ju att vi har bra klass på dom lektionerna. Och nu är jag visst med i studierådet också... och hur hamnde Malin där? Inte en aning faktiskt. Jag var vell lämplig? är jag verkligen lämplig för ett elevråd, Mja kanske det kanske. jag ska få igenom min idée att kaffe ska vara gratis ;p


Nu är jag hemma iaf, björn från norge ringde och buttra över dåliga arbetstider och jag fick komma med goda råd som kan liva upp honom. Se där... måste vara en min tur dag. Idag har ingenting gått snett. Jag har inte vart pyroman och nästan eldat ner huset som jag nästan gjorde igår ( det är en lång historia som jag kan berätta någondag ), utan allt har flytit på. Har kokat kaffe och bakat muffins och räknat matte. Jag är duktig, eller duktig? jag satt med 3 matte tal nu och som ni alla vet har jag klagat förrut... Jag fattar inte allt? buhu snart ringer jag efter proffshjälp... Vad ska mer göras idag? typ nada, det blir en kväll då jag tar det lungt. Skönt det, sätta sig med notboken och drilla några sånger. Borde jag städa mitt rum? Orka! ;p
43214-141

Det är så mycket du inte vet. Visa mej, lär mej, säg mej hur man andas ut. Ge mej ett ord som jag aldrig nånsin hört förut. Jag ropar ut ditt namn och sträcker ut min famn, så långt mina armar räcker


Sing with me somehow

kyss ingen imorgon, du kan kyssa idag


43214-142

Bruce springsteen
är på högvolym med "I´m going down" och jag går runt och städar lite, lyckas alltid stöka till det här hemma när jag är ensam. Så innan mamma och pappa kommer hem får jag hets plocka upp allt jag har slängt överallt. Tröjor, skolböcker och kaffemuggar. ackack! Sitter här och har lite Oslofeeling, satte på Linneas skiva jag fick av henne innan jag åkte hem. Hur bra minnen får man inte när man lyssnar på Yazzo med Only you? Ne just det =) Dock har jag faktiskt vart riktigt duktig den här morgonen. Gick upp 8 och var ute och gick och sedan har jag skrivit lite på min text om civilolydnad. Riktigt intressant det där... jag skriver om "Trädkramare" haha hur stört låter inte det? Tänk att folk verkligen har klamrat sig fast i träd för att dom inte vill att dom ska avverkas? Satt och läste lite om det där här på internet och hittade ganska roliga bilder från olika håll i världen. Trädkramare äre den? ;p Känner mig annars ganska duktig, igår fick jag proffs hjälp över msn med ett matte tal som jag klarade helt själv, distanslärare kan ju vara bra? haha. Störda som få, man blir lätt sån på kvällkvisten... Men jag fattar det här med delta och sånt nu tror jag, fast det tar ett tag att få in det i mitt lilla huvud. Ska nog nöta några tal nu så kan jag vara glad resten av dagen om jag så vill, och det vill jag. Dock skiner inte solen idag. Det är vår ändå. converse och skinnjacka snart? Jag längtar tills man kan gå i bara tröja och sola ansiktet. Sol i sinne brun inne som rudolf sa, yes på den!

" Kan jag gå med dig hem från bussen,
På fredag kanske? jag kan få biljetter till dansen
So I can shake you, oh oh oh 
"


och nu börjar ju alla hjärtansdag hetsen? Hur kommer man undan den hetsen när man får reklam stup i kvarten. Men jag orkar inte riktigt med allt det där. Fast man är singel kan man vell vara glad ändå? Man har ju kompisar och familj som älskar en. Så varför inte vara glad ändå. Förra året gick jag och Maria och fikade på vårt favoritcafé på alla hjärtansdag och det var hur mys och trevligt som helst. Så man behöver inte vara ett par, fast det är mysigt men jag orkar inte sätta in mig i den rollen just nu. Kärlek är ett så starkt ord att man kan sitta och fundera tills naglarna är nerbitna, Kärlek är ett för komplicerat ord som många tycker är så komplicerat att dem gör själva kärleken till något ont istället för något gott. Det stämmer tycker jag, varför göra så?

But I know everything changes from day to day don't be afraid...

43214-142


Sunshine on my window

Solen lyser på mitt fönster... Det är vad den har gjort idag. Idag har det vart underbart väder. Borde cyklat till skolan men mina ben pallade det inte riktigt så det blev en tur med buss 210 som är så sjukt speciel. Ganska kul att se att i mitt område går det på "normalt" folk och efter Berga kommer allt "konstigt" folk på så man vill bara böja sig och ta sig om magen för att skratta. Men somsagt jag kunde inte riktigt göra det, skulle se fel ut. Men jag höll mig så gott det gick. Back on track i skolan efter helgen. Oh ja, Malin satt som ett frågetecken på matten. Jag måste sett helt körd ut när jag sitter med matte B och ögonen bara ploppar ut. Jag var nog inte ensamen om det, vår lärare kenta är ju lite speciel. Men han gillar mig, det gör han. Han har orienterat så varenda rast så ska han dra upp nånting om att han sprang för överum ok, som om jag någonsin har hört om den klubben. svar nej ;p han kommer ge mig bra betyg känner ju det.

43214-138



Dock har dagen inte bara vart nice med sol. Vart på möte idag också, sitta och häcka i ett kallt konferansrum är ju inte allt för kul. Vi skulle gå igenom ungdomarnas alla tränigar fram tills den 16 juni. sure bacon vad kul. satt där i flera timmer och försökte vara positiv. Nu är jag hemma och har sovit en svänga i mammas knä och druckit varm choklá för att värma mig. vilken dotter jag är ;p

Musiken är ON och ur den lyssnas det på " stanna världen en stund & långa nätter " jahadå helatiden..
Tack för mig, gidder ikke skriva mer idag

Musik non stop

Söndagar har en tendes att vara tråkiga tycker jag. Oh ja, dagen har vart ganska så mycket tråkig men den höjdes ju lite när syster kom på besök. Dock skulle hon bara klaga helatiden och riva igenom hela mitt rum efter kläder att låna så jag lackade ur totalt ändå. Men så släpptes bomben, telefonen ringde och en gubbe från klubben sa att vi skulle ha ungdomskommité möte... Yes alltså på den, jag dog lite granna och tänkte vell att ett "litet" möte skadar vell inte, någonting måste jag ju göra idag. Så vid 5 åkte jag ut till Ekängen och satt och drack kaffe, snackade om saker hit och dit, drack kaffe, snackade ännu mera, drack kaffe, bet på en kaka, snackade... Ja ni fattar. Etttusenfemtiotre punkter skulle vi gå igenom kändes det som. Så nu sitter jag här precis hemkommen från en otroligt konstig dag. är sjukt pigg av kaffet så nu skulle kag lätt kunna dra ut med pulkan under armen eller sjunga en truddelutt inne på rummet. Eller ja, skriva blogg :)

Gårkvällen var då väldigt speciel, nån tog min väska så fick sitta as länge och vänta på att den skulle komma tillbaka till mina händer. Tog lång lång tid fast killen bara var 500 meter därifrån med väskan så kom han aldrig tillbaka. Orka! Men somsagt fick den och åkte hem med väskan och taxin efter en stund. Sova? har jag sovit för mycket i helgen? svar: Nej. Och nu är jag inte ens trött. ack ack. Nån som vill åka pulka med mig fast det inte finns någon snö?

Långa nätter, där ute finns så många långa nätter


43214-136Lördag >

Trött? jag? nae det stämmer inte, not! Jag är cp trött, verkligen stört trött. Men jag får ta det, går man och lägger sig 02.30 utan har vart nånstans utan bara sitter uppe och driver så får jag ta det. Oh ja, fast jag druckit 2 koppar kaffe och vart ute och gått så är jag fortfarande helt körd i mitt huvud. Det får gå för den här gången, för jag ville ändå inte gå och lägga mig inatt. Det var helt enkelt kul att sitta uppe. Tro det eller ej, har nyss vart och stor shoppat på systemet till amanda. Ja, tanterna bakom snackade skit om mig och sa " ska hon dricka allt det där själv? " Nej kära damer det ska jag inte. Det är inte till mig okey? Jag är ju en snäll kompis och langar ut till tjejen som inte fyller förrens senare iår. Vet ju själv hur det var.. har vart där jag med. Till och med hon i kassan undrade varför jag köpte så väldans mycket och jag fick trycka kommentaren " Ah du vet, ska till fjällen. Finns inget systembolga där uppe " Då log hon bara och sa " Åh jag förstår " Annars hade jag nog inte fått köpa, dom trodde säkert jag langa. Dock gjorde jag ju det men shetsamma. Vad drillar jag om? Malin vad drillar du om? Ah gash, trött. Jag skulle kunna skratta åt vad som helst.
 Långa nätter, där ute finns en värld av långa nätter, säg är det långa nätters fara, att se det man vill se och va den man vill vara, ha någon att ty sig till när långa nätter inte blir som man vill...

Idag har Amanda iaf inflyttningsfest i OL-korridoren, ska palla mig dit en sväng för att checka läget. Det kan nog bli kul, dock är det ju så sjukt långt ute till alla studenter ute i ryd. andra sidan stan... cykla? nae gidder jeg ikke. buss? buss gillas inte men det finns ju inget tåg så ja, östgötatrafiken får helt enkelt funka. Kommer vara seg men ja, lite musik och jag kan sjunga med så funkar det alltid. Appråpå så är det ju februari, vart är snön? Jag vill åka pulka och tefat! Kommer nog inte bli något sådant iår. Åkte lite i idre över nyår men det var inte pulkaåkning enligt mig var det "döds åkning" Dog ju nästan backen, eller ah, jag trodde jag skulle dö. Åk aldrig i en skidbacke gott folk, dra en vanlig backe utan jätte stor lutning. rekommenderas starkt om ni inte vill göra en rudolf i sunes jul och nästan få brännmärken i rumpan för det går så snabbt. Säger då det. Lite snö och jag är taggad till hundratjugo %
Nu blir det fika med kanelbulle och kanske en dusch och en powernap, powernap hur bra är inte det? den som uppfann det ordet är guld värd. Väck mig om 30 min? okey?

43214-137

These memories are playing like a film without sound

 43214-12943214-13043214-13143214-13243214-133 

Saknad av Oslo idag. Hittade bilder från sista kvällen vid Aker brygge. Vi fick för oss att gå på Festival och det gjorde vi, dock hamnade vi på oslos pridefestival ;p Men ja, det var faktiskt riktigt kul. Sjöng och dansade Gjorde vi iaf. Vilket minne! Orkar inte skriva så mycket just nu men det kommer, ville bara lägga upp dom mycket fina bilderna. Jag hoppas Malin och Maria ser dom här nu, för jag tror inte ni har dessa. Husker ni dere? Och mja, förresten så skulle jag vara tacksam över att få tillbaka min blåa jacka, den jag har på bilden... Den vart ju stulen på O-Ringen, min oslo jacka whatafock vad jag saknar den...

Hemma ikväll, har inte lusten att drilla runt någonstans. Skulle åkt ut till amanda först men vart för seg. Har suttit hemma med mamma och pappa och ätit god mat och kollat fotoalbum. Dom uppskattar nog att jag är hemma nångång under helgen, förstår dom när dom klagar ibland. Är ändå väldigt seg, vill bara krypa ner i sängen med musik och noter och ligga och sjunga och läsa tidningar. Ligga och fundera på nått mys och roligt tillsist slumrar man till och vaknar ändå av att musiken fortfarande är på. Jag gillar att bara ligga och fundera, jag måste vara konstig. Men idag har jag en konstig känsla i magen av något sort behov. vet dock inte vad, kan inte sätta fingret på vad? Men jag är glad , det är jag :)


As we go on, we remember all the times we had together. And as our lives change, from whatever. We will still be, friends forever

Musika

Det är kul när man hittar "nykomlingar" och sånt. Hanna tipsade mig om Melissa Horn, Och dom som var på Peter LeMarcs konsert såg nog henne. Hon har talang, fina låtar. Så lyssna på hennes låt "långa nätter" vackert.

Även Linnea Dixgård, oh ja Björn Dixgård från Mando Diaos lillasyster är vad det är. Hon har startat något nytt och fått hjälp av brorsan och kallar sig tillsammans med en Mikael för "Twinflower Band". Skön stämning på deras låtar. Lite country, indie musik där. Ja som sagt det är alltid kul med ny musik.

Men nu ska mina öran proppas med Elin Sigvardsson medans jag skriver klart den sista sidan på arbetet.


Cuz you're the storm that I believed in

Satt nyss och gnodde lite i bildarkivet och hittade dom här två bilderna, tycker personligen dom är riktigt roliga. Att jag kan vara så seriös och efter 4 sekunder helt waste of. Jag säger då det, Malin sonja Carlsson kan det där med bilder, och att klä sig ialla sort klänningar. jag gillar klänningar. Men shetsamma. Beskåda gott folk ;p

                  43214-128     43214-127

Torsdag
> Det var jobbigt att gå upp imorrse. Fick dra mig själv upp ur sängen, fattar inte hur jag kunde vara så trött fast jag sov som en stock inatt utan att vakna upp svettig ur läskiga drömmar. Men som sagt, nattliga konversationer på internet kanske inte är jätte bra? vad vet jag. Men jag måste säga att jag är som mest kreativ på kvällarna, och inte är det någon vettig inne på internet mitt på dagen bara sådär? Men jag är nattuggla och kommer alltid vara. Och nu vråkade det vara väldans super trevlans att sitta upp till kl.01 och snacka. Ja men visst, jag ska skaffa mig en framtidskarriär inom många ting. Genom musikkarriär ( bandet kommer gå fint ;p ) Speed dating AB, Så har vi galan där men den hör ihop med datingen. Svenskar måste bli mer öppna på kärleksfronten bryta barriärer. Så jag och borlängegrabben har hisnande idéer det ni. Men sånt kan jag inte tala om här, Men jag säger till när ni alla singlar kan anmäla er. Lovar ;p


Nu ska jag sluta vara oseriös och vara seriös och snacka mitt skolsnack. Och Ja! Idag var inte skolan rolig, eller jo den var det på en liten kant. Min mattelärare kenta så vi kallar honom står och skriver upp massa tal på tavlan som vi ska räcka upp handen på och svara rätt. Det är taget ur boken och han har skrivit vilket sida och nummer. Det han inte vet är att svaren står på just dom frågorna så alla sitter där och viftar med händerna. Han är tokig. + på köpet har han "dagens repetition" varje dag och "dagens ord" som han går igenom. Dagens ord var "beröm" Ni är så duktiga som kommer till skolan klockan 8.15!! Jamen jaha?`vad skulle vi annars göra, skolka eller? ne just det. Ja den mannen alltså. Han får också för sig att varenda gång jag ler så tror han att jag tycker det är så kul med matte och att jag ler för jag tycker det är så kul. baksidan av det hela är vell att det inte är riktigt så, jag ler åt honom för jag kan inte hålla mig för fniss för han drillar med så skumma saker. Jag är bra på att smöra in mig hos lärarna, ger det något i längden? bättre betyg? Vad vet jag, jag är bara den jag är. Ingeting annat!

Jag satt och lyssnade på hanson nyss, MMMbop. Texten är rätt ok och rolig alltså!
You have your many relationships in this life only one or two will last. You're going through all the pain and strife then you turn your back and they're gone so fast. So hold on to the ones who really care, In the end they'll be the only ones there. When you get old and start losing you hair
Can you tell me who will still care? Plant a seed, plant a flower, plant a rose. You can plant any one of those
Keep planting to find out which one grows, It's a secret no one knows

 Där ser man alltså, dags för religionsarbete ;p YES ALLTSÅ!


Stanna Världen en stund

43214-122

Då hör jag fåglar sjunga, marken börjar att gunga
Jag antar att det är lite löjligt, men möjligt, oh, whoa whoa!


Yey! Onsdagen avklarad. Och en sak är säker, Malin älskar skolan. Ni får trot eller ej men så är det. jag tycker det är riktigt trevlans att komma till skolan. Gå in i lokalerna, sätta sig vid ett bord, dra en kaffe och så drillar en efter en in och alltid någon ny man känner igen från någon kurs man går. Tillsist har man fyllt upp ett helt bord och alla sitter och små snackar.

hade bara en lektion idag och det var engelska B och den vill man inte missa. Vår lärare Lisa är så underbar. Jämt får vi sitta och disskutera nånting galet så man viker sig av skratt. Som idag så disskuterade vi någon novell ( Oh ja det kanske inte låter kul ) men det var det. Det roligaste är nog att det är så olika människor inne i salen. Vi har damerna med barn, och vi har vi 88-87-86-85-or te.x så det är väldigt blandat så det är intressant och höra andra, vad dom har gjort innan. Såattsäga skola är kul, varför tyckte jag då inte det i gymnasiet? stor fråga det där...


Men en sak är klar, förkylningen är nästan borta. Bara sådär... över en natt eller två. jag har vart rädd för att någon jätte sjukdom skulle blomstra ut men det är nog kolungt. deiligt värre, nu kanske jag kan dra en eller två shots på fredag. Då är det Amandas inflyttningsfest, yey för den! Får inte missas. Jag gillar att vara i OL-korridoren, jag trivs där. Fast jag klagar på att köket är skabbigt och gör norren ledsen. appråpå norren så ska jag aldrig mera slåss med honom, dock slåss vi inte på riktigt utan det är dom vanliga vänskaps bitchslapen såattsäga ;p Men det är slut med det, känner att nån kommer bli skadad tillsist. Det där med slåss har ju aldrig vart  min grej, jag skulle aldrig ha en chans om någon brotta ner mig och började slå. Men jag skulle faktiskt vilja ge någon en knytnäve någon gång, när någon verkligen förtjänar det. och bara ge den en höger... är jag dum i huvudet? Ja! punkt slut.. vad drillar jag om igetligen?

Ja iaf, om jag ska berätta något annat stört så hade jag en underbar konversation med en johan igår. Och jag satt där och försökte komma på en låt som jag alltid lyssnade på förr. Kom inte på den och började drilla på den och såklart kom johan på vad den hette. " Stanna världen en stund " Med GES. Så sa ja det att jag skulle gärna göra en cover på den sången. Så mja nu är vi inne på att göra en duett + en musikvideo. Kommer bli perfa. Vi ska vara på en äng med en lång grusväg som leder på en sjö och det ska vara vallmo och grusvägen ska damma och ur dammet kommer vi och sjunger. Vi får skrapa ihop resterande bandet med johan får spela keyboard och sjunga och jag drar resterande sjungeri.. nån som vill spela cello? hör av er. Mja såattsäga gott folk, låten beräknas komma ut till sommaren och finns och köpa då. Detta kommer bli årets sommarplåga ( utan att den plågar ) skansen nästa? skulle trot ;p
Vilka idéer man kan bolla med ibland, om man bara kunde besanna dom, eller hur?
 Hur många drömmar har man inte? Hur många fantasier? Tankar? fundering? Jag kokar över snart. Jag tänker för mycket och funderar. Men det vet ni nog redan. iaf dom flesta

Fredrika åker hem till Idre imorrn, Hon har vart hemma nästan en vecka. Kommer bli tomt. Men som hon sa... hon kommer snart hem och det gör hon faktiskt. Tur att telefoner finns, och att min mobil funkar igen. appråpå det så kollade jag nya mobilisar på stan idag, måste nog kaufa en ny snart. Svårt val dock... jao nu blir lite mattepluggeri. Jag har gått från oseriös tjeja till pluggande nörd. Känns fint, ska nog skaffa feta svarta briller också. för att få rätta känslan såattsäga ;p inget ont med glasögon men ändå ;p


Jeg er syk, kom og hjelp meg

    43214-124       

Sjuk
? Om jag är, förkyld och halsen är focked up. Men som sagt det var vell på tiden, har inte vart sjuk på år och dar riktigt ordentligt. Har bara åkt på sådana där små förkylningar helatiden. Så idag blir det ingen skola. Ganska softpotatis ändå. Blir att sitta hemma och jobba idag. Måste få klart samhällkunskapsarbetet om civilolydnad. as kul! not.

Helgen var najs, dock vart det för mycket. Min kropp pallade inte så lite sömn och alkoholhaltigadrycker och kyla. Tror jag måste ta det lite lugnare i helgen och klä mig varmare. Puckot själv gick ju i klackskor i snön i lördags, jag får skylla mig själv kanske. Men sagt sagt fest är fest och det är alltid kul.

Men igår sa jag hejdå till min kusin Sofia, hon drar till Australien och pluggar ett halvår. Fasiken vad jag kommer sakna henne. Dock kommer hon ju komma hem med bikini och surfshorts som jag beställt. Yey! Men jag orkar inte vara så kreativ här idag. Ska gå och vila, men ni.. min mobil går nu. så ring och skicka sms igen ;p


Don't know why I can't locate this feeling, This stress is wasting my emotions

43214-124