Tonårsskinn & Fuskchampagne

Jag är sliten i huvudet, idag har jag verkligen vart duktig. Sådär duktigt så man känner sig stolt. Dagen har faktiskt vart kanon fast jag pluggat nästan hela dagen. Det började med att jag kom ner till skolan och bara halva matteklassen var där, skönt då blir det inte så rörigt där inne. Idag kanske vi var 20 ist för 40. satt och lyssnade och antecknade bråktal och snedda över Jespers och Filips papper då och då för att hänga med, finns alltid någon som man kan få hjälp av. Skönt det! Efter det blev det en snabb latte och prat med emma om gamla luciatider för att sedan kuta upp till HM...

För att träffa Hanna, Vi vandrade runt i butikerna och fick tag på kollitionen av kläderna som stöttar aids på HM, mumma vilka snygga linnen. Så det blev två linnen.. En design av Rihanna & En av Cardigans. Sedan fyndade Malin en trröja för sjuttoio kr på intersport, rea Yeah liksom! jekla shopoholic jag blir med pengar i handen. Fan inte bra. Efter det åt vi en lunch för att sedan skicka iväg Hanna till jobbet och mig själv hem till skolböckerna.

Har gjort klart religionsarbetet och rättkunskapen nu iaf, känns fint + att jag har jobbat mig igenom ett kapitel i matteboken. Här snackar vi seriöst, jag kan vara seriös. Tror bara jag måste tro på mig själv lite mer när det gäller matten, sen kommer allt rulla på som bara den.

Du kan få mig hur lätt som helst
i en värld som är så kantig och hård som den här
är en blöt mjuk kyss det enda jag begär

Jag vill festa, satt nyss och hade värsta suget på en kall öl. Kan ni tänka er. Jag hade ju vit helg förra helgen så nu är jag på G igen.. får se vart allt slutar imorrn, men kul blir det och jag ska vandra till brännbolaget och välja ut nått smakens att skölja strupen med...


Historia ett är kärlek och åter kärlek, allt som alla egentligen nånsin pratar om. Nya versioner på samma gamla tema.. älskar, älskar inte, älskar, älskar inte. Och så tror vi att vi kommit på en lösning, men varför skulle vi när ingen annan har lyckats? Visst saker och ting förändras med åldern, men egentligen är det bara proportionerna som växer? För utan kärlek är allt ändå fortfarande piss. Köpa bostadsrätt, skaffa barn, vara 14 och hångla i stadsparken! Historia ett är kärlek och åter kärlek, allt som alla egentligen nånsin pratar om. Dejta och gå vidare? kk eller vänner? Bryta upp? Vad menade han? Och varför sa han så? Vi vänder och vi vrider tolkar och försöker förstå varenda handling rörelse eller ord från den vårt dumma hjärta bestämt sig för att slå för.

Gör som jag, dröm på. Det finns ingenting som tråkar mig så som människor som aldrig drömmer och säger att 'Jag är bra, på det här så är jag riktigt bra'. Gör som jag, dröm på. Så många drömmar, drömmar jag haft som aldrig blivit av, men ändå så är jag glad att jag har haft dom och slå mig om jag sitter ner och gnäller över mina problem. Gör som jag, dröm på. Mmm så är det eller? Jag är en drömmare



Surf, Sun And Bikinis

43214-12043214-118
 Me Like

Jag vill surfa
& Vara solbränd






Jag älskar att sitta och kolla in bilder som visar surfing, snygga surfbikinis och shorts. jag kan sitta en hel kväll och bara googla, drömma mig bort. Tänk om man vore proffs, verkligen proffs på surfing. Värt alltså! jag vet nog en till som gillar sådana här bilder, Louisa? Håller du med? jag fastnar för sådana här bilder. Som den till höger, dom verkar ha det så jekla chill. Bruna, duktiga surfare och snygga bikinis... Säger då det alltså! Dream on Malin, men en dag då är det min tur att få vara någon av dessa tjejer. Då är det jag och Hanna som åker tandemsurfbräda ;p Känns som detta inlägg blir lite små rörigt, jag kan faktiskt riktigt hur man sköter bloggen ännu, alla funktioner. Har inte fattat det där ännu. Kommer vell med tiden, skulle vilja ha hjälp med designen faktiskt. Så om nån har tips och lust så hojta till.

Skola idag, engelska och vi satt hela lektionen och skrev och skrev, helt knäpp tyst. Fick typ spasmer. Men det gick kanon ändå, kommer dock ha väldigt mycket stavfel. Ni vet? det är så svårt att skriva engelska ibland. Det blir liksom att man skriver som på svenska fast på engelska, man bygger inte upp meningarna ordentligt. ackack!

har även vart ganska clean idag, har vart snäll mot mor min och lagat maten, diskat, tvättat och vart ute och gått. Vuxenpoäng till mig bitte. och på köpet av det hela har jag betalt räkningarna jag hade. Nu är jag TYP fattig igen, eller ah mja ganska iaf. Man borde fan ta lån för att klara sig för att bo hemma haha.

Varför sitter jag här igentligen, en tanke som ploppade upp just nu? Sitter inne på msn och går inom allas bloggar för hundrafemtiofjörde gången denna kväll. Det är ingen rolig inne man kan snacka med och ingen har uppdaterat sin blogg, nyllet är tråk och mitt konto på lunastorm är raderat och jag kan därför inte skojssnoka runt som är jäkligt kul att göra. Så vad ska jag göra när inget värt går på tv? jo sätta på mitt älskade sex in the city. sicken jekla tur att jag har alla alla boxar, så det är bara att välja och vraka. det sista avsnittet, det allra sista avsnittet när alla 4 tjejor går iväg från resturangen spelas en låt av the sourse - you got the love, ladda hem gott folk den är härlig. Den tröttnar iaf jag aldrig på fast jag lyssnat på den i säkert 2 år. Annars mja? jag vill se mer gossip girl och surfa såklart ;) Längtar tills helgen iaf. Då blire fiest. Fira Joel som fyller 20 på fredag och lördag vare något annat festligt, blir nog kanoners ;)

Gossip Girl

Wey nu var jag lite seg på att skriva här faktiskt, Helgen gick så fort och jag var inte hemma lördag & Söndagen. Den tillbringades som ni läste innan hos min kusin Sofia i borensberg. jeklaremamma vilket hets det var där ute när augusta och karin kom ut... Men vi lyckades hålla ställningarna när alla skulle på party och vi skulle leka fyllechaffisar. det gick fint till en början, tills både jag och fia vart för trötta och undrade varför krille aldrig ringde. Hämtades gjorde arvid och linus medflera klockan 04.50 men inte krille ;p bortamatch?

vaknade upp nästa dag och jag och fia gick långpromenad vid sjön. underbart väder och underbart att vara ute och gå tills sofia stukade foten och fick halta hem. Satte mig sedan på bussen hem mot linkan och kom hem till mat och glada miner av mami och papi. Efteråt så drog jag ut till ryd för att "plugga" med joel, dock hittade jag inte riktigt tills hans korridor så jag fick knacka på hos amanda, på hennes fönster och härrja lite. Tillslut hittade malin och kvällen slutade toppen.

Nu? nu då? Skola skola skola skola. Jag håller med Lovisa, det är fan inte lätt med matte, så du är inte ensamen käre du. Idag har jag lektion 15.30 - 16.30 Ovärd tid va? Mmm... Men dagarna ger överraskningar, som igår då karin hade gett min msn till nån bandkille haha, är hon skön eller ;)



Gossip Girl
Wey har precis kollat på det första avsnittet av Gossip Girl och ja, jag är fast. Måste bara se mer, mina tisdagar är bokade klockan 8 varje vecka. Var det någon mer som tittade?

43214-117

Hemma från träningen nu iaf. körde "intervaller" med stina, eller hur? haha MYCKET duktiga var vi fast stio var kissnödig hela träningen och jag har sjukt dålig pannlampa, men det gick fina firren ändå.
Borde göra engelskan men gidder ikke, den får jag göra imorrn innan engelskan, ska iof bara skriva några stödord till en text, hur svårt kan det vara? nae!

I leave a kiss on your answering machine

Dans? jag vill också kunna dansa. Glida över golvet med ett danspartner och rocka gärnet

43214-116

Tittat klart på Let´s Dance. Jag blir så sugen på att kunna dansa när jag ser alla. När jag blir sådär jätte vuxen, då ska jag också lära mig dansa. Dra med min man på nån kurs och rocka lite. Det ser så kul ut, jag vill vill vill. En som också vill mycket är Augusta ;p Mitt kusinbarn. Träffade henne och mina 2 andra kusiner på stan idag och drog en tur i butikerna. Den ungen är verkligen överallt och vill så sjukt mycket. Söt men jobbig ibland haha ;p Men barn är barn så är det bara. Fick ju iaf träffa Sofia idag iaf, så vi planerade in att imorgon blir det inte party utan slappkväll i borensberg och vara fyllechaffisar till krille. kan blir nice, kusinhelg är inte varje helg man har ;)

Annars har det vart skola idag, jag vråka försova mig så jag missade religionen men det var inte hela världen, missade inget sa min lärare. Dock var jag nere på Rättskunskapen, Åh vad jag gillar vår lärare! Hon är så duktig och säger så mycket intressant. Det blir en bra vår det här.. Ser ju iaf hockeymuskler var enda dag, jag klagar inte.

Nu blir det att sätta ögonen i min cosmotidning, har inget bättre för mig ikväll. Jag är trött och vill bara ligga och vila och mysa. Fast det förstårs, ensamhet är det värsta som finns. Jag saknar närhet och ha någon att krama. Dock gråter jag inte ;)

Jag är så otroligt rastlös, har ingen mobil. Den är trasig igen, det går inte att ringa eller skicka sms & jag kan inte ta emot samtal eller sms. Så antagligen har sim-kortet fuckat ur totallt, så nu ringde jag till cp glocalnet och klagade för trehundradefemte gången och muttra lite åt dom, så nu är ett nytt simkort beställt och det tar 2 veckor, TVÅ VECKOR? Ja gott folk, jag är utan mobil i två veckor. Så vill ni nå mig får ni ringa hemtelefinken. Jag som är så van att få sms och samtal, iaf sms. Hur fan ska jag klara mig? vete fan!
Varenda gång jag funnit nån
så såg jag att drömmen inte var sann



Krymplingarna saknas

Jag saknar mina norska Norefjells vänner. Jag har inte sett dom sedan Maj, fan vilken kompis jag är. Spec saknar jag Bjørn, för han och jag vart så tighta och han blev en av mina bästa norska killkompisar. Inte nog med det är han fett snygg, dock hör inte det med saken att göra. Jag bara saknar att åka skidor och sitta och fyllesnacka med honom. Det är ju inte var dag man kan dra till oslo och norefjell bara sådär. Önskar jag kunde göra det oftare. För hade inte jag vart uppe på fjellet med min aupirfamilj så hade jag aldrig träffat "krymplingarna" som dom kallas, Invånarnungdomarna i Norfjell/Noresund. Så jag är glad att jag alltid följde med upp på fjället ändå. Vågade mig till afterskin och möttes glatt av norska killar ;p som sedan vart mina vänner. Me like

43214-115

43214-114

Björta i norefjell & björta i Brazil, ser det inte nice ut? jojodå

Jag vill åka iväg långt, långt bort och bada och sola och lära mig surfa, precis som Björn och Amund. Dom har vart i brasilien ett halvår och surfat, chillat och gått i skolan. Jag vill också göra nått sådant. Nu är dom fett bruna och jag är så avis. Jag har nog aldrig vart så blek som jag är just nu, fy bubblan ;p Och i Norefjell är det massa massa snö, folk hetsåker dit nu för att det är så mycket puder snee där uppe så folk tror det är canada. Bah! Jag vill vill vill. Idag är det saknad av norge alltså, känner ju det. Min norgetid och mina kompisar saknas. Vilken tur att det finns telefon och msn. Så fort jag vinner på lotto då jeklar ska jag dra till Norefjell och träffa gutterna mine.

Förresten har jag vart sjukt seriös idag, först skola och sedan simmat. Stina hade blivit sjuk och vi skulle simmat idag vid lunch så jag fick dra själv, gick fina firren. Dock blir man sjukt trött, men jag höll ögonen öppna när jag kom hem och satte mig med näsan i matteboken. sjukt flitig är jag...

dags för käk och sedna titta på rockbjörnen, det är på tv ikväll. missa inte
Så ska ni kika in på
http://www.anloyd.com/photosessions.html också, värd sidan som bara är så braha ;)

Love

v

Mitt hjärta har så lätt att tycka om personer, Men inte riktigt min hjärna. Hur går det ihop sig?
Hur vet man då när både hjärta & hjärna tycker om?

Förjekla mysko det där, vi lägger den tanken på hyllan för idag!

Har även tänkt på det här med Amors pilar hit & amors pilar dit... hörrni!
Ni får gärna skjuta pilar men skjut gärna rätt någongång, åk på träningsläger och lär er skjuta, Ni får fasiken börja sikta rätt snart. Det här håller inte i längden..

v

Still alive

Onsdagen är avklarad. Veckan går snabbt tycker jag. Idag har det vart slapp dag, vaknade upp ur konstiga drömmar inatt och vaknade sedan av att amanda skickade smsom en tur ned på stan. Ja! så det var bara att kasta sig upp och kasta i sig lite frukost och dra ned till stan. Väl där nere mojade vi runt och försökte hitta kläder till amandas sittning. Här hittades det grejor kan man säga. Hon hittade en snyggo klänning, sedan dök lisa upp och vi rev igenom affärerna tills vi bli för hungriga och planerade en hel kväll i OL-korridoren i ryd ist. satte mig på cykeln hem... Fan vad jag hatar att cykla hem, tråkigaste vägen och så stupar det uppåt också, kan inte bli värre. På köpet av detta glömde jag vantar så jag fick cykla utan, kalltkalltkallt. Och ja.. Precis när jag kommit hem och satt in mat för att värmas i micron så ringer stibo och föreslår att åka bil till ryd för att äta där istället.. klart man hänger på!

Ryd/OL-korridoren - Jahadå väl framme sätts det igång med mat för fulla muggar, myspys middag och glass på det. jag trivs verkligen där borta, mina fördomar börja flagna lite faktiskt, det måste jag erkänna. Ryd är inte så farligt, men hade det inte vart för studenterna så mja...  Blev en del kort tittning och skratt + att vi tittade lite på hon den där kvinnan som var tjockast än tjockast, och så dog hon, stackarn alltså.

Ja såattsäga, Imorrn blir det plugg igen. 8.30 ska jag vara i skolan för matte. Men vid 11 så ska jag och stina gå och simma lite, kan bli riktigt kalasnajs. bastu på det och lite tjejsnack. Alltid lika värt ;) Känns som min motivation har kommit tillbaka lite angående träning, det börjar bli roligare att träna, dock blir jag fuckad på alla som tycker att man ska komma och träna bara för att komma med i lag på tiomila och jukola. Lugna er alltså, kommer jag inte med så gör jag inte. inte hela världen, den kommer inte att sjunka

Denna kväll är jag inne på bara lugna gamla låtar som jag hittade, kan inte sitta och lyssna på rock och mojs nu. funkar inte va. Så här kommer några låtar från min spelningslista:
x Gary Barlow - Love forever
x The shins - New slang
x Anne Linnet - Tusind stykker
x Jamelia - Stop
x Roxette - Spending my time
x Norah Jones - What am I to you

Slepp well


Love is the reason we're here

43214-111

Hear me, I wish to say sometimes our needs are a touch away. So don't fear me, I've also cried. I know how it feals to be pushed aside. You must trust me, Touch me.There is no cause for your doubts what this world is about.And believe me, Love is the reason whe're here.

Ted Gärdestads toner är ysiga att få i örat på kvällarna. Han har följt med mig länge, Lyssnat på honom dag ut och dag in i många år. Vore han inte död så skulle jag lätt gått på hans konserter. Han betyder mycket för mig. Kommer ihåg skolavslutningen i nian när jag skulle sjunga sol, vind & vatten och elin började gråta och nr jag såg henne så satte sig gråten i halsen, tror inte det märktes men Den betyder. Sol vind och vatten är faktiskt det bästa jag vet, och kommer alltid vara så. När jag stod där inför hela skolan och sjöng, sjöng jag ut hela min barndom. Jag skulle ju trotsallt lämna det mycket trygga och gå till det mindre trygga gymnasiet. Nu sitter jag här och lämnade det ganska trygga gymnasiet för snart två år sedan. Sjukt! vad tiden går fort. Vad har jag gjort? Jo jag har faktiskt gjort mycket sedan dess, det kan jag inte sticka under stolen med.. Men somsagt ibland när jag hör teddans låtar får det mig att tänka på en person som betyder mycket för mig men som jag har tappat någongång under min väg i livet.. Elin, hur kunde vi tappa varandra. Tappade fortfästet och ramlade åt olia håll. Saker kan verkligen gå snett för minsta småsaker. Håll hårt om eran vänner hörrni, För dom betyder.

Ja ni iaf, klockan är 21.00 och jag har faktiskt tränat idag. Testrundan, jekla testrunda. Den dödar en själv, typ 3 kilometer i uppvärmning sedan 1 km runda snabbt och sedan tillbaka 3 km. jag är död i hela kroppen. och vart var alla tjejor? jag och boysen där uppe ju + marianne på en kant. Kände mig lite ensam men ändå pepp. Nu jeklar ska jag få plats i 10-mila laget och dom har börjat ta kontroll av vilka som är uppe på träningen och har chans på 10-mila. Sätt igång nu tjejor. Alla ska med?

Sedan har vi påskistävlingarna i Blekinge, ska jag vara med på dom eller ska jag dra land och rike runt och träffa kompisar ist? Svår fråga, värd att tänkas på. Ska ju till lund och sthlm iaf... har jag tänkt mig! får se hur det blir!

But I know
There is no use
When there's a chance to win I lose
Yeah I know

Peace and Love på den / Malin

Rock your tears away

>> 13.15 är klockan och jag har bara ätit frukost, får man gå upp klockan tolv? Ja det får man om man börjar skolan klockan 15.30 och bara har en timmes lektion. Därför kunde Malin ta en "sovmorgon" eftersom hon inte haft jätte många sovtimmar i helgen...

Tittade nyss på "Providence", nån som kollade på den serien när dom var yngre? Den går fortfarande faktiskt and I love it. Dock är "våra bästa år" lite bättre, Den serien har jag följt säkert sedan 13 år ålder. Den blir bara bättre & bättre. Gott folk, jag måste sluta bli beroende av serier. Inte fan är det bra alltså!

En annan grej jag inte fattar är det här med studebidraget, känns som jag gjort nått fel när jag skickade in papprerna. Mja... Det är vell sånt som märks. Men jag vill ha mina pengar, börjar bli pank nu alltså. Kan ju inte ens gå och köpa små saker snart. Tänk om man vore as rik, då kunde jag följt med Sofia till Australien. Snart åker kusinen min till New castle och plugger ett halvår. Jag vill också ju :/

Skola på ett tag och sedan träning uppe på lok, blir fint ;) Tjipp
Dagens låt: Peter cincotti - Goodbye philadelphia


> Ibland är en dröm det finaste man har

You walk through the wilderness with a laugh
A smile makes everything better

Helt sjukt digg helg alltså! Fredagen tillbringades hos Bettan i hennes studentlya tillsammans med niklas & peter medflera. Först var jag iof och hämtade upp dom två killarna inne i stan och drog förbi mc-d för ett litet ta-med-käk, hon i kassan var glad, sjukt glad. Uppskattas mycket ;)
Ja sedan drog vi såattsäga till bettan, musik och bärs drickning för att sedan dra ut på HG, jag och grabbarna hade kul. vi besällde tapastallrik och ritade på griffeltavlor och drack såklart bärs. Det hela slutade med att vi alla åkte hem till niklas och kollade film och lagade mat och dog sedan av trötthet. Dagen efter så cyklar jag hem i strumpr och har klackskorna i handen och det stormade inte lite ute, uppskattades inte mycket för det var kallt men shetsamma.

Softly, sweetly, smiles come easy

43214-10543214-10343214-102


Väl hemma var det bara att käka mat och sedan dra till ryd igen för att fira lisas födelsedag och parta till det lite. Här började vi köra sanning och konka med lisas kort och goth gjorde nog den bästa ringningen till sin brorsa om att han ville fira jul i linkan nästa år ;p Eller jag fick straffet med att jag skulle ha "näsblod" i en timme frammåt och bli invalid i benen i en timme. Dock det där med att inte kunna gå tog jag bort, blev för jobbigt när det tryckte till i vattenkanalen ;p Efter vart drog vi till HG där det som vanligt var livat och allt, sen dök ju han den där killen utan ålder upp. Vilken tur att jag nu har listat ut det ;p Men han är väldigt snäll han den där ;)

43214-107

Det är så jag säger det

Kärlekshunger

43214-100

Bästa filmen för alltid :)

Malin & Niklas Bygg AB?

43214-99

43214-96
43214-98

Ja! Precis. Malin & Niklas Bygg AB
Ni förstår gott folk, att idag har jag och min käre vän nikke byggt, byggt massor... Eller ja! en byrå från ikea, Det tog vell cirkus 2 timmar skulle man kunna säga. Svårt? ja eller niklas tyckte nog det, det var ju mest jag som gjorde det hårda jobbet såattsäga ;p Det hela började med att jag igentligen skulle komma på fika och dricka lite kaffe och träffa niklas eftersom jag inte sett honom sedan innan jul och nyår. Men somsagt det slutade med att vi packade upp hela paketet och började bygga hans byrå han hade köpt och sätta ihop hela mockagängen. Ikea möbler gott folk, är inte alltid så lätt... Men har man den rätta musiken så kan man göra vad som helst. Jag ska säga er att här kunde vi snacka om sammarbete, det är precis så här det ska vara i en byggfirma. Så därför så kan ni nu anställa oss om ni behöver hjälp, vi är nu proffs. Bara att ringa upp Malin & Niklas Bygg AB ;p

Skämt å sido, Det var faktiskt riktigt kul att umgås med nikke idag, han är en go grabb och man kan alltid skratta eller vrålsjunga med honom. Så en bra dag har det vart hittils måste jag säga. Nackdelen med allt var att jag fick cykla här hemmifrån till ryd, bajsa långt vart det + att jag redan vart i skolan idag och gnott några mattetal och sedan åkte hem för att sedan cykla ut till ryd. Och snart bär det av mot LOK-gården för träning med pluttarna. Kan bli najs. Men somsagt... Niklas! Tack för en fin dag, här haru inlägget du snackat om. Nu ska du vara glad för att jag nämner dig haha.
Ja Jag skriver mer senare ikväll, uppdatering sker efter träning. Tjingelings

Who took the Bomp from the Bompalompalomp?

43214-9343214-92

43214-95


Ja! som ni ser har jag gått från blondhårig till brunhårig och vips lite ljusare. Mmm men det är en ting jag inte förstår... För en vecka sedan så var jag som på bilden i mitten och nu är jag som på bilden åt höger, bara för jag smörjde in mitt hår med olivolja! För det sa min frissa att jag skulle göra. Så ja gott folk, snart kan jag bli blond igen. Jag saknar mitt blonda jag, trivdes bättre i det. Brunt hår är inte riktigt min grej. Känner det jag ;p
Så vad tycker ni, vilken bild är bäst, vilken hårfärg passar jag bäst i ?
Men somsagt, nu har jag testat på det och så fort jag får tid och pengar rycker mitt hår till page igen och blont, det är vad jag trivs i. Ingen mer brunett här inte, dock får jag klara mig i denna hårfärg nån månad till tills jag blir rik ;p

Jag har tänkt på det här med att blogga? Det är faktiskt väldigt kul, skriva vad man gjort under dagen och vad man har för tankar och känslor, För mig som ni vet är det en otroligt skön känsla och bara skriva av sig. Men det vore iof kul om några fler läste men vill liksom inte direkt lägga ut min blogg officiellt, känns fel men ändå rätt. Jag har ju ingenting att gömma igentligen. Det är vell det att jag tror att folk tycker bloggen är töntig pågrund av mina innersta tankar och funderingar som kan fladdra runt här. Får tänka på saken, det får jag.


Annars har jag börjat bli mångalyssnare på musik, konstigt? Mja kan tänkas. Jag har börjat lyssna runt på så sjukt mycket olika musikstilar så vet inte riktigt om jag kan sätta in mig i en kategori längre. Både nytt och gammalt..
Dagens låtar är:
> Suede - Beautiful ones
> Jeremy key - Have it all
> Le tigre - Deceptacon

Förresten så ska ni se hockeyspelarn i min klass, engelskan blir mer värd att gå på ;p
Who took the Ram from the Ramalamading dong?
Tack för mig


Am I wry? No

43214-91

I know you
and I know it won't take you long
to make me smile

Maybe it's too, soon to be sure. But I really do believe that someday we're gonna have it all.
So I try so hard to keep the rhythm of a train, rolling right along.
When the ride gets rough you got to carry on, carry on

Japps snart är vi inne i mitten av veckan, mycket intressant. Än så länge har jag vart på alla nya lektioner, lärt känna klasskompisarna och lärarna. Mycket bra lärare faktiskt, humor har dom även fast vissa är väldigt virriga. Men vem är inte det? Tror det här kommer bli kalas, kul också för den delen. Har träffat på sådana som jag inte sett på länge som också ska läsa upp sina betyg på komvux. Najs!

Dock finns det en baksida av det hela, kursböckerna gör en själv till en pank gnu. Kan ni tänka er att böcker kan vara så dyrt när man börjar studera vid komvux och universitet? Helt sinnesjukt att jag ska punda ut 350 spänn för en matte bok som jag ska ha i några månader. herreamelía allså! Men skönt ska det bli att få lite stålar i månaden för mitt jobb jag gör eller ah ska göra. Det blir en kalas vår, det tror jag nog.

Annars har jag kommit in en period där jag inte har någon träningsvilja alls, ändå så står jag där och bara " oh no jeg bare må träne " doitdoitdoit går igenom mitt huvud, vad gör jag? mja är för slapp. Måste ta tag i mitt sunda liv, hade inget sunt liv i oslo det året jag var det men det godkände jag, man kan inte alltid vara träningsmojsig man måste festa och äta chips ibland eller ofta. Men nu är jag ju hemma, sätt igång då Malin!!! nerrå nått stoppar mig med den viljan. Måste fan ta bort mina bilringar ( okej nu tog jag i, jag är inte fet ) men måste börja träna och få tillbaka musklerna, det enda jag äger är fan armmuskler just nu ;p tragiskt

Nån som har gjort nått kul på sistone? mandie te.x hur gåre med lyan? Liza? hur gick det med sjungandet? Lina? vad gör du nu, jobbar?

jaja, här ställer jag frågor, jag är störd... på riktigt! stolt ;) hejjrå

I wish I was an Angel

43214-89Skola > Idag fick vi vårt schema, ganska bra men änså stört dåligt. Lektionerna är lagom långa och utspridda i veckan MEN lektionerna är för utspridda på dagarna. Så jag kan ha en lektion klockan 8.30-9.30 och nästa är 12-13. Då vill man ju åka hem och då kommer jag somna eller nånting. Men jaja, det här klarar jag. Kanske är det som så att jag får sitta och plugga där på skolan eller så. Har ju salli :) vi är ju i samma mattegrupp, så det här ska nog funka galant ändå. Idag har jag faktiskt suttit lite med matten, fast jag inte borde men det börjar bli kul. Matte A är faktiskt kul, lätta tal och uträkningar. Det stöda är att man känner sig mongo när man inte kan vissa uträkningar och räknar fel, Pinsamt ;p

Gick hem från stan med mamma. Skönt det var riktigt skönt. Solen sken till och med. Fattar ni att solen bara har lyst 7 timmar i Östergötland under december månad? sinnessjukt. Så få soltimmar som Dec har det inte vart sedan 1960! herregisses.. giv mig mer sol, jag dör snart.

Har även skickat in CSN nu, så nu får jag mitt studebidrag varje månad, känns fint. Nu kan jag iaf leva. och jag bor ju hemma, så det är soft att ha lite extra money sådär, så jag kan göra det jag vill. Kan resa iväg till sthlm eller götet då och då. Göteborg ja? måste dit, maria maria... Måste hälsa på min bäste vän min vän som är som en syster. Det får inte glömas, och jag glömmer inte dig. saknar våra dagar i oslo. Det tar emot att inte se dig varje dag längre. Hoppas du blir frisk snart. krya på dig ;)

En anna sak är att jag lyssnade lite på The kelly family - Fell in love with an alien igår, och den låten lyssnade vi jämt på i oslo. Så mja jag tänkte att jag söker lite på dom på youtube... För jag har typ inte hört någon annan låt utav dom. Mamma vad läskiga dom såg ut. Eller ah.. eller nae men dom var som en STOR familj. Killar och tjejor i alla åldrar. Det stördaste var att dom är sådana dära Amish folk. klär sig udda som bara den och har långt långt hår allihoppa, killarna också. Jag blev typ rädd. Drömde mardrömmar inatt haha. Men visst, deras musik är bra så man ska inte klaga ;p

Shetsamma, bara babbel här. Trevlig fredag på er =)

Oh you, it's always you

43214-87

Fast jag inte sett dig på så länge tänker jag på dig ibland. Det var nånting som fastnat på mig nåt som aldrig helt försvann. Fanfanfan det skulle varit du Fanfanfan det skulle varit du
Fast det var så kort romans var det nåt jag borde ha förstått. Såna chanser kommer en gång bara
Aldrig att dom kommer två. Fanfanfan det skulle varit du
Fanfanfan det skulle varit du


Tråkdag nummer ett, jag har nog inte gjort något enaste vettigt på hela dagen, förutom att skratta om mina fulbilder jag gjorde om på mig själv igår, och satte i mitt ansikte på kändisars. Väldigt rogivande måste jag erkänna. Det jag har hunnit med idag är att vakna, äta skyskrapor av toastbröd och oboy, nyttigt som jag är och säkert 5 apelsiner...
Men tillsist blev jag rastlös, så jag gick bort till signalen och lämnade min hyrfilm och satte mig på bussen för att åka ner till info-komp och hämta några papper, vandrade till frissören och frågade dom vad jag skulle göra med håret... tro det eller ej, jag kunde inte färga håret förrens april. April? Mmm jag fick inte färga det blond nu mitt hår kan trilla av för det är så slitet. där stod dom alla 3 frissörer och tog på mitt hår och bad mig gå hem och be mamma toppa det lite och packa in det i olivolja inna dom kunde göra något. Kan det bli värre? Nej det kan det inte

Men efter många om och men så vandrade jag till mor min där jag möttes upp av far och så åkte vi och storhandlade. Jag gillar att handla mat för när vi handlar på ica maxi så går mammsen och jag jämt och lägger ner en massa skit och pappa blir bara matt på oss. jahadå helatiden ;p Imorrn blir det att hämta schemat tills nästa vecka och sedna plugga lite matte, yes vad skojs ;p

FanFanFan det skulle vart du... fast åh du, det är alltid du. Eller?

Back To School

back on track till skolan
Känns helt stört att sätta sig vid skolbänken igen, Men det känns ändå rätt Ok. Jag vill så gärna häja betygen en aning så det här känns helt rätt ändå. Jag är pepp på att börja läsa lite igen, vilja lära mig. Lärarna verkar jätte bra så det kommer bli en bra termin, det tror jag allt. Har ju Salli vid min sida, hon ska plugga tre kurser med mig så då kan vi hjälpa varandra, det känns bra. Visst att jag kommer stöta på motstånd men nu jeklar ska det pluggas som aldrig för, jag ska bli den jag aldrig blev i gymnasiet. Jag ska inte bli slapp bara för jag inte förstår ett skit, jag ska stå på mig och fråga och bara plugga. Plugga efter skoltid och vara ambitiös. Jag kan lova det, och det var ett av mina löften. jag ska visa att jag kan, att jag verkligen kan om jag vill. har mått tok för dåligt för att jag sumpade chanserna i gymnasiet och inte pluggade bättre och satte några G:n och nu ska dom bort, för gott. Matten är svår men nu ska dom höjas iaf till VG, fast jag vet att matte är min svaghet så kan jag, långt där inne så vill jag och kan jag. Upp till bevis Malin, På måndag smäller det av... skolbänken nästa!

Jag vill tillbaka till Idre, det var bra träning med skídorna och snowboardåkandet, kände det i kroppen. Men även mådde mitt innersta hjärtligt bra. Fick komma ifrån all skit hemma som bara gör att jag vill gå och sova under täcket, på nått sätt kändes det som jag hade något att leva för, konstigt nog. Men att vara där uppe bland all snö och omges av underbara vänner, det gjorde min själ god. den veckan av "avkoppling" behövdes. Dra en bärs då och då och basta. Åka skidor och dricka kaffe, in i stugan och spela kort och skratta eller dra dåliga citat. Thats life and I like it. Känns ändå kul att komma hem och blicka frammåt igen.. Nytt år nya möjligheter. Detta år kommer bjuda mig på mycket, jag känner det på mig. Är jag duktigt nu, kommer jag att börja plugga i höst... somewhere här sverige, förhoppningsvis i Lund, dit mitt hjärta pekar. men vi får se...

Dock längtar jag tok mycket till sommaren nu, känner mig fasligt blek. Sol och värme skulle göra mig gott. En annan grej är att hrmf, varför skriver jag här igentligen? är det någon som läser min blogg?

Take care nu och lyssna på sugababes - changes - den är fin


Home sweet Home

Sol vind och vatten är det bästa som jag vet, men det är på dig jag tänker på i hemlighet

Det är fasiken rätt jobbigt ibland, när man hör av sig och personen på andra sidan luren verkar typ störa sig på en för man att man ringer, och ber sedan att få ringa senare, Man ringer senare och det blir bara struntprat ändå. Jag hatart, från och med nu. Jag vart nästan lite besviken, du lät typ sur? och jag vet att du inte är sur på mig. Men vad är fel då? Jag vet att inte jag ska lägga mig i och fråga, så jag sa godnatt fast jag inte tänkte sova.

Jag tänker på dig ibland
Du finns med i mina tankar, i mina drömmar svävar du omkring. Jag vet att jag tänker för mycket på hur saker skulle kunna bli, men jag kan inte låta bli. Sådan är jag och förblir, jag har alltid vart en sådan. Skulle jag någonsin kunna fånga in dig med hov och kyssa dig? Är jag tillräcklig för dig, eller är du sådan som jag trodde från första början? Eller är du sådan som jag har skådat länge nu, att du är en riktig guldgruva. Behöver man vara den finaste och vackraste flickan på hela jorden för att få dig på fall? jag vill veta, men ikväll vet jag inte.. och det jag också vet är att jag sitter och bara funderar, jag bara tänker om. Men du är fin och du gjorde min sommar.

Hemma från Idre
Sjukt bra vecka har det vart faktiskt, Veckan har vart dynglång. Vi stugvänner har hunnit med så mycket. Dagarna in och ut har vi gått upp tidigt, satt på oss snowboard och skidor och dragit ut i backen. Hem för matpaus och skickar in en gorbys i micron, väntar 2 min, käkar 10 min och ut i backen igen. Det är det jag säger, kan ju inte bli bättre.
Nyårsafton
Nyårsfton gav solsken i backen, och det var kallt. Hem efter 3 och basta asen av oss och duscha oss rena. På me partykläderna och börja sippra lite på vinet medans grabbarna grus lagade till 3 rättersmiddag nere i köket. Det bjöd på älgkött,potatis,sås,sallad och förrätt och efterrätt såklart. Mums var det faktiskt och alla blev riktigt glada i hatten och började vandra mot utsikten uppe i idrefjäll. Låååååångkö och tillsist fick vi bryta köståendet och kuta ut för att inte missa 12:slaget. champangen öppnades och ett nytt år var kommet. Amanda och Johan for ner till norskarna och andra svenska orienterare medans vi andra skakade rumpa inne på utestället för att sedan gå hem och dampa loss i stugan. Alla slumrade tillslut in och nyår var över
Resten av veckan..
Följdes av massa snö och bra skidåkning, dock var det väldigt kallt hela veckan ut och att det blåste mycket på slutet. Men det trotsade vi ändå. Fredrika jobbade då och då men kom alltid och joinade efter work. I slutet av veckan skulle jag testa och åka snowboard igen, började ganska dåligt men efter ett par åk i tunnelbackarna satt vänstersvängen där och Malin kunde nu ge sig upp på toppen och dra dalarnaslängsta ner. Väl hela slingan ner och hemma i stugan är jag sjukligt glad att jag klarade mig utan att ramla mer än en gång och att jag klarade vänstersvängarna bra. Hurra för mig ;p Humorn har också vart på topp måste jag erkänna. citat medmera som "Saaaaaaarrrrrrrrrraaaa" "Vad kan en sådan här kicka som du heta då?" "Hörru du du om du nångång får chansen åk till bali!" användes konstant, dom två förstnämnda av Arvid ;p Och dalmål har använts flitigt av Lis. Stugan Timmernästet rekommenderas, sjukt mys och stor och ligger bra till backarna. HYR