She is electric?



Herregisses vad trött jag är. Det är full fart och fläkt varje dag här och var enda gång man går ut så halkar jag, detta resulterar till väldigt många blåmärken på både rumpa och armbågar må jag säga. Som sagt är det massa snö och is så nu kan jag leka isprinssessa i smy om jag vill, för det finns en väldans fin spolade hockyrink runt husknuten. Dock har jag inte vågat mig dit ännu men jag ska, ni kan vara lugna och då ska jag sätta upp en videokamera så jag kan lägga ut det här haha. Nejrå skämt och sido, snön och isen är rätt så najs men ändå inte.

Nya kurser i skolan nu också. Idrottsjuridik och Ekonomi och jag spyr på ekonomin, tråkigt och konstig lärare men jag vänjer mig vell, han är ju duktig. Dock är vår juridiklärare något specielt. Varje lektion kommer han in med en röd luva och så sitter han och pratar om någonting och ingen förstår nästan nånting och så ska han visst sätta på alarmsignal när vi ska ha rast och gissa vilken melodi han har alarmet på? Jo... björnesmagasin ;p Cute! Men han är snäll Hans-Erik, han är en klippa det ska jag säga er, något virrig men rolig och snäll om jag får säga det med egna ord...

Och igår vare fest och jag tappade min mobil men den hittades, jag råkade gå med kuvertväskan upp och ner och det trillade ut en mobil och en 50lapp men mobilen är funnen men inte lappen, saksamma!

Hanna jag saknar dig, du är guldvärd ;) Skriver mer imorrn. Pusshejs på er


Snow!



Nu störtsnöar det verkligen ute igen, det har det gjort sedan igår. Ujuj så nu blire att inte gå ut mer idag för jag är faktiskt lite trött på snön, vill ha sommar och sol men ändå vill jag ha snö och vinter men bara då jag ska åka snowboard och skidor bitte... Jaja somsagt bilden ovanför är tagen från vår klassfest då vi skulle ut på kåren för det var temafest "vågavägravintertema" det var då en höjdarkväll. Och inlägget igår... mja man har sina dagar, jag är inte depp hörrni!
Nej nu ska jag fortsätta leta reda på sjukt bra musica på "sportify" Gotta löwe it! Yesbox

Tjipp!


Försent för edelweiss



slowly sinking deeper into the blue? no no no
not today
Ibland är det så svårt att skriva blogg, man måste ha så mycket tid och tid har jag nästan ingen just nu... Men vad gör vell det egentligen? byggklossar ska pusslas ihop och bli ett hus, mitt problemhus.... det byggs som sagt upp sakta men säkert. When you loves somebody? vad mer kan sägas, du bara vet och då behövs egentligen inte de där byggklossarna till ditt problemhus... men vad sjutton med det ,man kan ha andra problem än kärlek, det är inte försent för edelwiess! Men en annan sak är att ibland saknar jag att kunna skriva ut hur ledsen jag är, att jag kan skriva ut det på något sätt och släppa det, när alla moln är trasiga och du räknar allt sorligt, men mörka moln kommer över mig då och då ändå, thats life! det är aldrig försent för vin, försent för kärlek ren som snö.

Inatt finns ingen väg tillbaks, försent för edelweiss? ingen alls?


Varje liten del av mig



Saknar Falun nu, det blir skönt att komma tillbaka. Till johan, till vännerna till skolan!
Börjar bli lite fundersam... mmm ni hörde rätt, har börjat fundera på det där med
sommarjobb, det är ett måste! Men vart? Ja det återstår ju och se, först måste man man baka ihop ett CV.
Men nu är det försent att sitta här och häcka, skriver mer imorrn. Natti på er!


På andra sidan jorden, på andra sidan stan

Långa nätter, där ute finns en värld av långa nätter
och jag sitter vid fönstret i mitt rum och blickar ut över stadens alla ljus. Säg, är det långa nätters fara att se det man vill se och var den man vill vara och någon att ty sig till när långa nätter inte blir som man vill

Ett Nytt år, Nya möjligheter

1. Skriva mer i bloggen
2. Kramas mer
3. Inte glömma bort Melissa Horns Musik ;p


Överallt på jorden finns människor som vet
Att regnet alltid faller i tid och evighet