Keep bleeding love

Jag har nu sagt till mig att jag måste börja skriva lite mer seriöst och inte skriva masa blaja om känslor och sånt, Men det blir lätt så när jag är i farten. Jag har så mycket inne i min hjärna som bara sprids ut och det enda rätta för mig och bearbeta saker och ting är att skriva ut allting på papper eller här.. nog om det

Helgen ja! väldigt speciel helg må jag säga. I fredags hade jag och freddis idol-kväll / snackaskitomalltingkväll. Jag älskar våra stunder. Men jag ska sluta titta på idol, det är ju bara fel personer som åker ut helatiden, jag får typ spamser på allt och alla. hur fasiken tänker tv-tittarna, sam var ju klart sämst han sjunger som en gnu. jaja
Dagen efter var det dags att packa sina väskor och dra mot smålands, inget märkvärdigt.. det var faktiskt inte så skojs iår, inte som alla andra år.. smålands är överskattat men träffade iaf syskonen Strand i all är, fast jag fick för mig att en viss jovan ignorerade mig totalt. Men whata fock vad fel man kan ha. Alla kan vell inte vara glada helatiden bara för jag har ett leende på läpparna. och dock kan jag erkänna att jag också kan vara sur och gnällig så det smittar av sig på andra. Mmm!


Tävlingen var isf grymt kul, finaste terrängen på länge.. jag njöt när jag sprang fast jag bommade en del och virrade ommkring till en kontroll så njöt jag ändå. löpningen gick vell sådär men vad fasiken ska jag begära? har ju inte tränat så bra.. Men när man kom på upploppet hade jag en fenomenal hejarklack fast jag höll på att dö för att astman kom upp.



43214-59



Men livet är iaf lite små krångeligt just nu, fast mår bättre än dom andra veckorna efter 25-manna, då låg jag på botten totalt. och efter tävlingen i söndags kändes det också piss men vad fasiken ta tag i promlemet så är allt löst? vad gör jag? jag går ner mig i dom ist. Men somsagt fick ett och annat utträttat igår kväll och nu är allt topp igen, kanske jag bara inbillar mig? kanske han bara är en sjukt svår kille och handskas med, fast jag en av dom få tjejer som vet hur denna kille funkar.. killar allså herregisses ;p

Jag föll så snabbt med dig, han knappt inte hämta andan

"Här är jag igen, står på samma gammla gata som förrut men nu ensam. Alla känslor är borta, har hjärtat svalnat? Ville prata med dig men mitt hjärta slår för ingen mening. jag blir bara älsdre och äldre och flyr ut i den tomma rymden. Du sa att kärleken gjorde så att världen snurrade runt. Jag föll så snabbt med dig, han knappt inte hämta andan men det höll inte. det känns som att jag inte kan lyfta händerna mot något positivt längre, fast jag gillade känslan av att sväva runt. jag hoppades på att du skulle stanna, men du försvann fast du visste att jag skulle springa tusen mil för dig, jag skulle kunna springa tusen till för att få resa på vad det här betyder. Det här är vad jag är och vad jag kommer att förbli, jag är den bästa flörten och nu är jag ensamen. Men hoppas inte länge till.. jag föll så snabbt med dig han knappt inte hämta andan."

Jag älskar att skriva, skriva dikter och noveller. Det är inte många som tror det, men det är en sjukt bra bearbetning av mina känslor som inte kan beskrivas genom att snacka utan dom kommer ut som ord på papper ist. Vissa av sakerna jag skriver behöver inte reflekteras på nått jag upplevt men kan innehålla småsaker som får mig att skriva ut mig nått totallt. Så tar jag upp min lilla lila diktbok dagen efter om innser " whata fock har jag skrivit " Men allt får stå kvar för det är grymt kul att läsa allt sen.

43214-58

Måndag igen. Dagen har gått dunderfort och jag har vart duktig och städat ut hela Lindas rum pågrund av det har vart ett katastrofområde där i flera veckor, jag har lagt av alla norgeting och kläder där så nu är allt perfa och fint. diskat och härrjat fast jag hatar att diska, mina händer är nästan rädda för vatten ;p och idag saknar jag Oslo igen, det pendlar upp och ner men mitt hjärta är i den staden och kommer så förbli..

take care er sköna tokar

jag sa aldrig att jag var normal

idag har min dag vart rätt bra ändå, trots förkylning och ont i foten. det var härlans väder ute idag så jag tänkte, naw jag kan inte sitta inne så jag ringde gustav och lekte med honom ( alltså lunchade och härrja lite på stan ) han är för go den killen.

Sedan bar det hem och åkte upp till lok-gården för att cheka leget såattsäga, inte så mycket där uppe inte. Gick en promenad, lekte med kidsen och fikade och sedan bar det av mot hanna, hanna är go och gla kexchoklá, jag gillar henne mycket. hon och jag är gammla högstadiet kompisar som fortfarande hänger runt. Vi begav oss mot steves för en fika och sedan började det.. vi dampade loss totalt, tog grymt töntiga bilder och bara hade så grymt sjukt kul. jag gillar.. jag har aldrig sagt att jag var normal?

Somsagt den här dagen behövde jag för att komma på andra tankar, för du är då inte lätt att få ut ur huvudet

43214-55
43214-57

Am I wry? No

Det är dags att jag ändrar mig, så mycket tid har gått. Jag kan inte förändra dig, jag har kämpat allt för hårt. För att ha dig kvar för, för att få dig att säga vem du var..

Du har också så lätt och stampa sönder, när du väl fot in en fot ( jag också ) och det är så lätt att kasta kärlek där den vackert tas mot. Men det är inte lika lätt och vara såld på nån som inte går också nå.. fyskjuttsingen vad dyster jag är idag. Går kvällen vart kaotisk, skämmde nog ut mig totalt. Förlåt Johan, Men jag blir sån. usch vad höll jag på med. Förstår det inte själv men det är sån jag blir, jag vet ju att jag inte kan glömma dig fast månader och år går. Du finns alltid där i minnen och sånger. jag vill inte vara en svår och jobbig grej i dina ögon. Jag vet inte vad du vill? Vad du tänker? Du är inte sådan som snackar om sådant och inte vill jag konfrontera dig med saker jag vill att det ska falla naturligt hur du vill ha det. Jag kan inte sätta fingret på vad du vill.. vad du känner.. det enda jag vet är att du betyder så sjukt mycket för mig, det är det jag kan säga. Jag har har så svårt och veta om jag ens betyder nått för dig.

43214-53

Går kvällen bestod av tjut och böl och en del sura miner, visade det inte för dig det kan jag inte göra. vad skulle du säga? jag lö över allt det på andra, ber om ursäkt. Men kärlek är verkligen inte lätt. Specielt inte med alkohol i kroppen. Så sjukt jobbigt att bara titta på dig, jag bländas av dig. och när du började snacka om isak, jag vart sjukt chockad det var inget jag skulle gjort om inte jag var redlös full. Men det löste vi upp genom att ta exemplar vad du har gjort.. förlåt förlåt! Men du betyder johan, du betyder..


No One Wants Forever

             No one wants forever anymore, cause no one dares to try, no one wants endeavour like before


if you should ever lose your heart to that someone you wanted all your life and if that someone fails to part any meaning from a meaningless goodbye. Laurel Music är det bästa just nu, ett band som inte syns och inte spelar så mycket längre, Men sjukt sjukligt bra låtar.

nyhemkommen från oslo igen, sjukt kul har jag haft. Hängt runt med Linnea för det mesta, även träffat puddingarna Jessica, Emma & Ida. Alltid lika toppen skojjs. Vi firade Linneas 20 års dag i lördags, party på hög nivå vart det. Det var roligt att ha ett sådant seriöst party som anita och marius hade fixat iodning till oss. Mysigt vart det..

annars händer det inte mycket, ska börja jobba igen nästa vecka och i helgen blir det löpning i form av orientering i stockholm med part efteråt. Kommer bli hel knasigt underbart kul. Ska bli så otroligt skönt att börja kuta igen, saknar det sjukt mycket..


43214-52


if you should ever lose your heart to that someone you wanted all your life
and if that someone fails to part any meaning from a meaningless goodbye?