Halli hallå!

Yo foe shoe bitch ;p
Jorå så att eh, jorå! Dagen har spenderats hemma eftersom jag inte hade någon skola men jag har bara pluggat, "pluggat" med Linda. Vi har skrivit klart våra arbeten och sedan har vi fikat på balkongen, pratat massa skit och druckit kaffe kaffe kaffe. Vi hann klart iaf för nu i eftermiddags var vi på Lager 157 och shoppade loss. Jag kom hem med ganska mycket så nu behövs det inte shoppas på flera månader ;p Wey! Gimme Five! Imorgon är det fredag och då ska jag hem till Linkan för ett besök, känns fina firren måste jag säga. Men mja nu orkar jag inte skriva mer för jag är dö trött. Tjipp och Haj ;)


Höst!

Nu är det höst i Falun!



Solen skiner & skolan rullar på bra. Nu är det verkligen höst, löven har börjat bli gula och faller av träden. Men jag tycker det är ganska behagligt med höst, ren luft stöter emot ansiktet på morgonen. Dock är hösten inget trevlans när det spoöregnar men det har det inte gjort än så länge.

Vi håller på med sociologi i skolan just nu, ibland sjukt intressant ibland helt apa. Men jag trivs med klassen och vår lärare är speciel men ändå sjukt konstig. Det märks att vi går sport linje, var enda liten grej vi snackar om binds det in och snackas det sport. Riktigt kul är det faktiskt för det är sånt vi har nytta av sedan.

Idag gick vi bara i skolan två timmar och sedan blev det plugg i friidrottshallarnas uppehållsrum där man kan hänga, vänta med spänning över att få se Kallur haha ;p Det vore ju nånting. Lugnets idrottsanläggning är riktigt najs, ett steg ut från högskolan så finns det fullt med idrottsliga saker, vilket är nice! Men men nog om detta...

Mycket att göra i skolan? nja sådär inte alls mycket. Jag sitter mest och degar framför datorn just nu. Ska på kör senare ikväll för första gången, jag hoppas det blir kulans. Vill ju så gärna ta upp sjungandet igen. Och appråpå det så har jag och johan spelat in en låt med mig, den ska jag försöka lägga upp här..

Gash it vilket tråkans blogginlägg men shet the same, skriver lite senare. Puss på er






Ah Gash it! My Hair is short... again!


Jag har klippt mig kort igen gott folk, Vad tycks?


Taaaadaaaam ;p


Ah Lovlie, eller hur?


Fock it!

Fina bilder det där som sagt! Man kan ha kul med webbcam alltså!
Men såattsäga, skolan avklarad för idag nu fattas det bara att skriva ett litet arbete om några sidor och så är veckans uppgift avklarad... Det tar sin tid men såklart hinner jag. Har ju hela nätterna på mig om det så nu blir, men så blire inte för jag är duktig på att skriva klart arbeten i sista sekund och lämna in i tid. Joråsåatteh!
Klippt mig idag hade jag ju och köpt böcker. Jag hatar att köpa böcker men det är ju ett måste.

Nu blir det plugg med Edvin & sedan lite mat och sedan plugg och sedan annat sedan plugg och seeeen träffa johan och seeeeeeen sova. ÅH vad jag ser fram emot detta ;p
Puss på er


Hallå Falun hur e léget?



Jo nu börjar Falun kännas som mitt hem, men som sagt det är det ju också. Nollningsveckorna är över och skolan börjar ta fart på allvar, mycket kul men lite stressigt. Man har precis börjat tjolla ihop sig med folk och det är nu man börjar se folks personliheter och deras mål med skolan. Vissa är rena rama plugghästarna och andra är som jag, vill lära mig mycket och klara det mesta. jag tar dagarna som dom kommer och göra hemuppgifterna som man ska utan att stressa och lämnar in i tid. Men vissa i klassen har andra mål och sitter och rå pluggar och läser varje detalj i böckerna för noggrant, kanske dom inser att man inte behöver göra allt på högskolan fast det står? kanske dom inser att bara man kan det viktgigaste och har hängt med på föreläsningarna då kan man få högsta betyg då också. Men men alla är vi olika och jag gillar "the new gang" foe shoe bitch! yes mam jag gillar allihopa. Trevliga gummor och gubbar och våran lärare vi har i "idrott & hälsa" han är ju bra han också men lite små skum, precis som en skumtomte ;p

Men som sagt, mycket har hänt vi har haft insparkssittning te.x mycket kul vare och alla var uppklädda från topp till tå, här nedanför har vi jag & Martin:

Foe shoe Bitch!

Sedan har vi ett glatt gäng och en Martin längst bak som vart mongo ;p


Så har det vart mycket små fester och då hamnade grabbarna grus Järvheden & Nicklas på kort

Jag tror dom sjunger "Tommy salo kan ej flyga"

Sedan har vi en liten bild på mitt vardagsrum, mysans värre!


Men som sagt, it´s still me gott folk. Malin Carlsson i all ära, östgöten som åkte till dalarna och försöker bli dalkulla ;p




Tjipp & Haj