Oh Mother



Det är bara det jag vill säga just ikväll, var rädda om er mor. Säg att ni älskar henne :)



Sounds Great



Okejs här kommer mina dagens låtar, Njut!

- Bruce Springsteen - Going Down
- Cat Stevens - Can't keep it in
- Angus & Julia Stone - You are the one that I want
- The exciters - Tell Him
- Flipsyde - Trumpets

Dags för att dra sig upp mot skolan, Tjingelings!




I want so badly believe!





Stör jag?

satt precis och funderade över hur länge jag haft min blogg nu, i 4 år! Tjena mittbena säger jag bara, senaste åren har man inte vart den flitigaste att skriva och jag undrar egentligen varför? mmm det gör jag men bloggkretiviteten har slocknat, jag finner liksom inte vad jag ska skriva för många gånger är det bara massa groll om känslor och sånt men på den tiden 06 så var det på något konstigt sätt nyttigt för mig och skriva av mig på det sättet. Som en liten dagbok och ja, det är det ju fortfarande men jag skriver nog annolunda nu än vad jag gjorde då.

Jag har en liten poet inom mig och det vet jag, jag är svag för dikter och fina låttexter och jag skriver gärna själv. Jag älskar att skriva brev och skriva vykort (vilket jag älskar att få också) Så egentligen är en blogg toppen för mig, men ibland är det så svårt, så svårt att hålla tillbaka känslorna som jag egentligen vill skriva här men inte kan (kan kan jag men allt får inte stå här) och jag vill inte heller ta bort gamla inlägg fast jag ibland skäms över dem :P Killar hit & dit och jag har gjort det & det, men de får stå kvar för det är jag och mina bilder och dem får inte försvinna.

Idag kom jag även på att jag stör mig så otroligt mycket på vissa saker;
1. Trashiga fjortisar - "hur tänkte du där gumman?" ja menar, hade jag vart mamma hade min unge aldrig fått gå utanför dörren om hon klädde sig i jeansleggins som är iknstoppade i dem tillsammans med ett par otroligt inte vackra skateskor (saom också ser ut som 3 storlekar för stora) till det en munktröja och pricken över i:t är det fluffiga urblonderade håret, sminkat till max och idominslava på läpparna. + kaxig som fan! LÄGG NER och börja klä er normalt

2. Vart är alla bänkar vid bussen? jag blir också trött i benen efter att ha gått på stan i femtio år, det är inte bara 3 tanter som vill sitta ner ibland, jag också? Bygg mer bygg mer bänkar

3. Och vart tog the summer vägen? och det som stör mig mest är att alla vädersajter visar olika väder, vem fasiken ska man lita på? ha?

Tack för mig för ikväll :P