I don´t wanna dance

Caffe latte på amfitryon? buss 31 eller 30 till stan eller bygdöy? bad vid Huk? parkgrillning i vigeland? holmenkollen härrjning? Mys eller fest hos E-J-I? Sovning hos Linnea? Girls on tour till Ullared-Tönsberg-Hemsedal-Stockholm, badning i Pool? Maria myrberg? Champangedrickning i källaren? 17-Maj härrjning? Delideluca? Mosqito(Haha), Sköyen(höyer,Ica,kaffepikerna,mc-d,shoes) karl-johan? mövenpikk? American bakers? Akerbrygga gluttning? malin börjesson? Öltältsdrickning & härrjning i sollipark? Kostymman som hämtar burkar? My room nummer one? Brunost? Prim? nesöya? Linnea Mättävaino?

bruds

Damn it.. varför tar allt slut! Den bästa tiden i mitt liv var året i Oslo.. alla låtar jag förknippar, det är helt sinnesjukt. det går inte att beskriva med ord, men med tårar.. hur mycket det betyder för mig. Mitt liv sitter fast i den staden i mina nyblivna bästa vänner. Ni kommer alltid stå en nära.. Och det roliga var att emma, ida och jessica också delar minnen med dom tjejerna! Vem glömmer linnea som kör som ett galet monster? inte jag iaf, Men Men allt tar slut men jag har dom kvar, kvar i mitt liv.. fast jag inte kan träffa dom så ofta..

Nu i helgen blir det fest och avskedsfest för stina och ina, det blir grym skojjs :)


And I don't like to have the rain on my shoes

Vädret vill inte ge sig.. Det dåliga vädret bara fortsätter och fortsätter, Men vad ska man gö? Imorrn är en ny vecka och jag börjar på mitt nya jobb, ska bli lite intressant faktiskt, säkert mycket att lära sig men det blir najs.. är sugen på att börja gå upp på morgonen och åka nånstans och jobba av sig, tjäna lite fett med pengar och glassa.. Alla verkar vara trevliga där iaf. Nog med det händer det ju lite i linkan nu i veckan.. blir trevligt!

utgång igår! fattar inte att jag kunde bli drunk på två öl och en drink? gick runt och garva och allt och alla, träffade mossberg och martin och hjälpte en vän i kärlekskris.. sedan vart det att skjutsa erik på pakethållaren till tannefors och sedan hem till gösvägen.. vart en sen natt men whata liksom. är snorigt trött idag men det är bra att man har datorn och tv-n att softa vid..

43214-46

Igår var det även dop för lill jesper. Mys var det att träffa lite släkt och vänner.. Men det var grymt varmt men typiskt oss svenskar att klaga över allt ;p

43214-47
 
Skönt att bara få vara hemma och slappa och få fina sms! tack ska du ha grabben, du piggade upp min dag. Och att du hade kvar bilden från vår tur till solnedgången - Me like


Sometimes a song can touch a nerve that takes me back to you

43214-45

The game of love ?

Shine your light through the hearts of stone

Please let me try, get me through to your love. And please let me sigh. You know I've tried,
But I never find my feelings for you. So please let me try

hjärtaoslo

Idag saknar jag Oslo, mitt liv har ju vart där och är fortfarande där. Har suttit och tjutit i över en timme. Förstår inte att jag bodde där i nästan ett helt år. För exakt 1 år sedan satte jag mig på tåget och åkte till min aupair-familj och hälsade på.. För nästan ett år sedan så packade jag hela bagaget och drog till oslo. Den bästa tiden i mitt liv. Kan knappt inte titta på bilder, jag blir depp. Jag kan fortfarande känna lukten i näsan första gången i huset, första hamnlukten och hur det luktar på karl-johan. Jag saknar shoppingturerna på Majorstua och jag saknar mitt sköyen..

oslo-sommar

Missing oschlo. Never gonna loose my feelings for that city!


Idag har jag annars mest slappat, vart nede på arbetsförmedlingen men orkade inte stå i kö i 30 år så jag åkte hem och köpte glass ist ;p Mycket bättre.. Just nu känner jag att jag inte riktigt orkar nånting, kroppen & huvudet är matt. Jag önskar bara att jag fick nånting som gjorde mig sjukt glad. Man blir lite depp nu efter 5-dagars och allt härrj. Men saken är att I need some love. En hand i min kan man säga..Men det händer vell inte som vanligt. Det jag tänker på är seglarpojken, jag vill träffa honom men nu vet jag inte riktigt längre. behöver träffa jessica, emma & ida. Leka med dom och gå ut. I need my friends! Stina jobbar, amanda lallar runt och fredrika jobbar på westcoast. Åh alla är borta!

Men man får tänka postivt, man är ju inte bortglömd såattsäga.. Man träffas ju alltid. Hörde att MäL kommer hem snart, ska bli kul att träffa henne och sedan är det ju party den 24:e blir naj det också.. Men seglarn får gärna höra av sig, det skulle höja mina mungipor ett snäpp :)

shineyourlight
Hey shine your light on me boy


A little too much, a little too often

Sommar sommar och sol, havet och vinden en doft av kaprifol? Ha..
Vilket skämt, sämsta sommar vädret på år och dar, undrar när solen vill komma fram på riktigt.
Utan att gå i moln eller släppa ned regn. Jag menar.. det kan ju inte hålla på såhär i evigheter
man börjar ju bli gråhårig såattsäga. Tragiskt! det var en bra vecka med O-Ringen iaf, jag lever alltid som i en drömvärld när jag är med alla orienterings töser och pöjkar! fast det regnade iörjan av veckan förstördes ingenting. Det var bus, fylla, skratta & mys. mysfaktor 102 % säger jag bara. Saknar redan 5-dagars wahhh!

Fredrika&Malin6:etappen kan börja

Annars var det fest i lördags, det var gör skojjs att träffa emma & ida.. jag blir ju alltid så glad
när jag ser dom två.. synd bara att jessi inte var med, henne saknar jag! Men snart så =)
=)Malin & Ida goes YES!

Resten av veckan blir att slappa, var på marknad igår med mammsen och pappsen och busade lite med hildur och stibo igår. Men sån är det, jag drömmer mig bort till andra saker. Drömmen om seglarpojken, solvarma klippor och en eka..

blackandwhite
Drömmen om kärleken och att få någon som håller en i handen